Begravningsrepresentant

Begravningsrepresentant

Klicka nedan för att sätta ditt betyg
4.6/5.0 på 30 betyg

Ta hjälp av en av våra medarbetare vid begravningen. Att ha en representant som hjälper till att arrangera ceremonin är till stor hjälp. Du undviker att något går galet, och kan dessutom koncentrera dig på själva ceremonin.

EN representant har många arbetsuppgifter, särskilt på en lite mindre begravningsbyrå som Fenix. Det kan röra sig om att sköta om svepning och kistläggning, transporter och mycket annat. Men det man i första hand tänker på när man säger ”representant” är nog funktionen som ceremonivärd.

En begravningsrepresentant är en extra trygghet

Att planera och arrangera en begravning är inte det lättaste. Det är så mycket att tänka på och så många beslut som ska fattas. Och det är lätt att man missar de små men viktiga detaljerna.

Vår representant finns till hands under hela planeringen, under ceremonin och minnesstunden och allt som behöver göras efteråt.

Om du vill hålla en visning av den avlidne i kapellet för anhöriga och vänner, är begravningsrepresentanten där i god tid och ser till att allt är i sin ordning; blommor och ljus är på plats, det är städat och fint och det är rätt kista som står där.

Under begravningsceremonin

Själva begravningsakten är kanske den viktigaste stunden, där du verkligen kan känna trygghet i att representanten är på plats. Hon eller han är på plats vid kyrkan eller kapellet i god tid före ceremonin. Hon kontrollerar att allt är i ordning enligt dina önskningar. Ibland är det hon som placerar ut alla blommor och dekorationer.

Sedan finns hon vid entrén och tar emot gästerna och hjälper dem tillrätta. Här delas också begravningsblommor och programblad ut. Sedan håller hon ett vakande öga över hela begravningsakten från sin undanskymda plats, beredd att rycka in om något skulle fallera.

Hon kan också hjälpa till med att sköta eventuell musikanläggning, och dessutom vara en guide för vem som ska gå fram till defileringen, och i vilken ordning.

Även vid den efterföljande minnesstunden finns begravningsrepresentanten till hands för att hjälpa alla tillrätta.

Fenix begravningsrepresentanter

Våra representanter ger dig all den hjälp du kan tänkas behöva. De vet vad som behöver göras, de har god lokalkännedom och har ett gediget kontaktnät. Med deras hjälp kan du känna dig helt trygg.

Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss