Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 517 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Örebro

Välkommen till en modern begravningsentreprenör – Fenix begravningsbyrå i Örebro. Hos oss kan du planera en vacker personlig begravning. Här möts du av värme och omtanke och vi lyssnar till dina önskemål och hjälper dig i dina val, så att begravningen blir precis så som du önskar.

Det är vår uppgift att hjälpa dig med allt du behöver för att arrangera en vacker och personlig begravning enligt Svenska kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Vill du ha en begravning enligt en annan religion så ordnar vi naturligtvis det också. Vi hjälper dig även med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband med ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Örebro

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är inte nödvändigt att anlita en begravningsbyrå. Om man vill kan man sköta allt själv. Men det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som behöver göras i en svår stund som denna. När du kontaktar oss får du en personlig rådgivare som kostnadsfritt hjälper dig med planeringen.

Tillsammans med våra rådgivare kan du planera och gå igenom allt som hör till en begravningsceremoni, steg för steg. På vår hemsida finns ett planeringsverktyg där du tillsammans med familjen kan gå igenom olika alternativ. Vi kan självklart också komma på ett hembesök, om du föredrar det. Vi kommer gärna med råd och tips, men det är alltid du som bestämmer, och vi kommer aldrig att övertala dig till någonting som du själv inte vill.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Örebro

Att arrangera en begravning i Örebro behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Du som anhörig vet bäst vad som krävs för att begravningen ska bli så personlig som möjligt. Det kanske är någon speciell musik som den avlidne tyckte om, och som du vill att en sångare framför. Vi har sett de som visar bildspel på väggen och barnbarn som sjunger den avlidne mormoderns favoritsång. Finns det något särskilt du vill ha med så säg till så gör vi vad vi kan för att uppfylla din önskan.

En del vill ha en begravning helt utan ceremoni medan andra vill ha en påkostad begravning med många gäster. Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på och inget är rätt eller fel, så länge det är respektfullt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Örebro behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Örebro

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning