Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Örebro

Välkommen till en modern begravningsentreprenör – Fenix begravningsbyrå i Örebro. Hos oss kan du planera en vacker personlig begravning. Här möts du av värme och omtanke och vi lyssnar till dina önskemål och hjälper dig i dina val, så att begravningen blir precis så som du önskar.

Det är vår uppgift att hjälpa dig med allt du behöver för att arrangera en vacker och personlig begravning enligt Svenska kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Vill du ha en begravning enligt en annan religion så ordnar vi naturligtvis det också. Vi hjälper dig även med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband med ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Örebro

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är inte nödvändigt att anlita en begravningsbyrå. Om man vill kan man sköta allt själv. Men det kan vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som behöver göras i en svår stund som denna. När du kontaktar oss får du en personlig rådgivare som kostnadsfritt hjälper dig med planeringen.

Tillsammans med våra rådgivare kan du planera och gå igenom allt som hör till en begravningsceremoni, steg för steg. På vår hemsida finns ett planeringsverktyg där du tillsammans med familjen kan gå igenom olika alternativ. Vi kan självklart också komma på ett hembesök, om du föredrar det. Vi kommer gärna med råd och tips, men det är alltid du som bestämmer, och vi kommer aldrig att övertala dig till någonting som du själv inte vill.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Örebro

Att arrangera en begravning i Örebro behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Du som anhörig vet bäst vad som krävs för att begravningen ska bli så personlig som möjligt. Det kanske är någon speciell musik som den avlidne tyckte om, och som du vill att en sångare framför. Vi har sett de som visar bildspel på väggen och barnbarn som sjunger den avlidne mormoderns favoritsång. Finns det något särskilt du vill ha med så säg till så gör vi vad vi kan för att uppfylla din önskan.

En del vill ha en begravning helt utan ceremoni medan andra vill ha en påkostad begravning med många gäster. Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på och inget är rätt eller fel, så länge det är respektfullt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Örebro behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Örebro

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning