Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Flen

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Flen.

Fenix är en begravningsbyrå där du möts av respekt och omtanke. Här får du hjälp att ordna en vacker och respektfull begravning där du har full kontroll över all planering. Vi vet hur svårt det kan vara att ta tag i allt det praktiska som måste ordnas, och därför tar vi hand om det du själv inte orkar eller vill ta hand om. Under själva ceremonin kan vi ha en representant på plats för att se till att allt löper smidigt.

Hos Fenix Begravningsbyrå Flen får du hjälp att arrangera en kyrklig begravning eller en begravning enligt andra religioners traditioner. Vi ordnar också en borgerlig begravning för dig som vill ha större inflytande över ceremonin. Vi tar även hand om de juridiska göromålen om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Flen

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Flen

Det finns inget tvång att anlita en begravningsbyrå. Om man vill kan man planera och genomföra en begravning på egen hand. Men är man osäker på vad som måste göras kan det kännas tryggt med en hjälpande hand och goda råd längs vägen.

Första gången du kontaktar oss får du en personlig rådgivare som ger dig all tänkbar hjälp med planeringen. Ni kan sköta allt per telefon om ni vill, och när allt är klart får du en skriftlig offert så att du har kontroll på vad vi har kommit överens om.

Du kan också planera allt med hjälp av vårt planeringsverktyg som du hittar här på hemsidan. Då kan hela familjen sitta hemma och ta den tid ni behöver för att gå igenom alla detaljer, steg för steg. När det är klart kontaktar vi dig för att gå igenom beställningen så att ingenting blir fel. Ett tredje alternativ är att vi kommer hem till dig, eller att vi ses hos oss på Landsvägsgatan 26 i Flen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Flen

Att ordna en begravning i Flen behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

I planeringen av en begravning utgår man i första hand från den avlidnes sista vilja. Utöver det är det vanligt att man så långt det är möjligt skapar en personlig atmosfär i ceremonin, för att knyta an till den avlidnes liv och intressen.

Vanliga exempel är att man spelar dennes favoritmusik eller talar om minnen man har tillsammans med den bortgångne. Man kan också dekorera kistan med personliga föremål, specialkomponera blomsterarrangemang – till exempel i form av en fotboll, motorcykel eller gitarr.

Ta gärna upp era förslag med oss. Vi lovar att genomföra dem så långt det är praktiskt möjligt. Och tänk på att det som känns rätt för er också är det rätta att göra, oavsett om det ni vill göra är lite ”udda”.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Flen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Flen

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning