Charlotte Holst - Fenix begravning

Charlotte Holst

Din personliga begravningsguide hos Fenix
 
Inledande rådgivning med din personliga begravningsrådgivare är kostnadsfritt
Språk: Svenska, Engelska

Om Charlotte

Bakgrund

Jag är född och uppvuxen i Stockholm och har en bakgrund inom musikbranschen och eventplanering, har jobbat med att boka band och annan underhållning till bröllop, privatfester och företagsevent i nästan 20 år och jag är själv DJ. Jag delar tiden mellan skogen utanför Hargshamn där jag bor med make och fyra hundar sedan några år tillbaka och Stockholm där jag har kvar en övernattningslägenhet. För mig är mötet med andra människor oerhört viktigt, i en digital tillvaro är det absolut nödvändigt.

Tips Fenix begravningTips

Min uppgift är att avlasta er så mycket det bara går, det ni inte orkar ta tag i hjälper jag er med och finns alltid tillgänglig för att svara på era frågor och funderingar.

Jag håller reda på de tidsramar som vi behöver förhålla oss till så att ni kan fundera över hur ni vill ha det utan stress

När det gäller utformningen av ceremonin ska jag göra mitt yttersta för att uppfylla era önskemål och det finns inga rätt eller fel

FAQ Fenix begravningFråga

Det är ett privilegium att få verka i rollen som begravningsrådgivare pch officiant, att få finnas där som ett stöd för människor när livet är som allra tyngst.

Jag är varm och har en stor medkänsla samtidigt som jag är effektiv och kunnig.

1.Jag brukar alltid skriva just ""jag är med er hela vägen"" i min sammanfattning till anhöriga efter det första mötet.
2.Brukar även poängtera att det inte finns några rätt eller fel, det är deras avsked och de ska göra på det sätt som känns rätt utan att tänka på andras förväntningar.
3.En annan sak jag ofta upprepar är ""ta en sak i taget"".

Boka rådgivning med Charlotte

Behöver du hjälp med en begravning?
Vi finns över hela landet och kan nås dygnet runt
Våra linjer är öppna och kan hjälpa dig