Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Göteborg

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Göteborg. Hos oss får du den hjälp du behöver för att ordna en vacker och minnesvärd begravning i Göteborg med omnejd. Vi arrangerar såväl kyrkliga som borgerliga ceremonier i kyrkor och kapell i hela Göteborgsområdet.

Vi är en begravningsbyrå i Göteborg som vänder sig till alla, och kan också hjälpa dig med begravningar enligt islam, buddhism eller andra trossamfund. Självklart kan du också avstå från ceremoni helt och hållet, eller planera den för ett senare tillfälle. Vi hjälper dig även med att arrangera minnesstunden efter begravningen, om ni vill ha en sådan.

Fenix begravningsbyrå i Göteborg

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningen

Du kan planera ceremonin och gravsättningen på flera sätt, allt efter vad som passar dig bäst. Här på vår webbplats finns t.ex. ett planeringsverktyg, där du i lugn och ro kan gå igenom vilka alternativ som finns. Du kan också kombinera det med telefonkontakt med din personliga rådgivare på vår begravningsbyrå.

Om du hellre vill tala med någon ansikte mot ansikte, ordnar vi självklart ett hembesök. Du är också välkommen att boka möte på någon av våra möteslokaler. Där är vi tillgängliga efter överenskommelse. Varmt välkommen att boka möte hos oss på det sätt som är mest lämpligt för dig: vi är en begravningsbyrå som står till ditt förfogande på dina villkor.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Göteborg

Att ordna en begravning i Göteborg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

En begravning kan se mycket olika ut, och det är viktigt att som begravningsbyrå vara medveten om detta. Den kan vara billig eller påkostad, kort eller utdragen. En del har mycket speciella önskemål i samband med ceremonin, vilket är helt i sin ordning, så länge det bara är praktiskt genomförbart – och respektfullt mot den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Göteborg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Göteborg

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning