Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Göteborg

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Göteborg. Hos oss får du den hjälp du behöver med att ordna med en vacker och minnesvärd begravning i Göteborg med omnejd. Vi arrangerar såväl kyrkliga som borgerliga ceremonier i kyrkor och kapell i hela Göteborgsområdet. Men också begravningar enligt Islam, Buddhismen eller annat trossamfund. Självklart kan du också avstå från ceremoni helt och hållet, eller planera den för ett senare tillfälle.

Du kan vända dig till oss i förtroende. Rådgivning är alltid gratis, och du får en personlig kontakt som hjälper dig med planeringen av begravningsceremoni och allt som hör till den.

Fenix begravningsbyrå i Göteborg

Fenix begravningsbyrå

Planera begravningen

Du kan planera ceremonin och gravsättningen på flera sätt. Här på vår webbplats finns t.ex. ett planeringsverktyg, där du i lugn och ro kan gå igenom vilka alternativ som finns. Du kan också kombinera det med telefonkontakt med din personliga rådgivare. Om du hellre vill tala med någon ansikte mot ansikte, ordnar vi självklart ett hembesök.

Det är du som anhörig som bestämmer hur begravningen ska arrangeras, och vad som ska ingå. Hos slipper du bli övertalad till att beställa tjänster eller produkter som du inte vill ha. Vi ger dig tips om alternativen, men i slutändan är det alltid ditt beslut.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Göteborg

Att ordna en begravning i Göteborg behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Begravningar kan se mycket olika ut. Den kan vara billig eller påkostad, kort eller utdragen. En del har mycket speciella önskemål i samband med ceremonin, vilket är helt i sin ordning, så länge det bara är praktiskt genomförbart – och respektfullt mot den avlidne.

Kanske du har ett ”ovanligt” önskemål? Vi har sett hur barn har fått rita teckningar på kistan och hur en musiker haft sina instrument liggande på kistan. Var inte rädd för att fråga!

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Göteborg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Göteborg

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning