Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Partille

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Partille.

Något av de absolut svåraste man kan vara med om här i livet är att slutgiltigt ta farväl av någon som man håller kär. Att mista en nära anhörig är en omtumlande och svår upplevelse och kan många gånger förändra ens liv fullständigt. Vår uppgift på Fenix Begravningsbyrå Partille är att hjälpa, stötta och avlasta dig genom att ta hand om det praktiska och det juridiska som kan kännas mycket tungt när man sörjer den man älskar.

Vi hjälper dig att arrangera en vacker och stämningsfull begravning för att hylla din nära som har betytt mycket för dig. Vi guidar dig igenom alla moment som hör till en kyrklig begravning, borgerlig eller enligt den religionstillhörighet du tillhör. Vi hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Partille

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Partille

Om man orkar, vill och kan anordna en begravning själv behöver man inte anlita en begravningsbyrå. Men det är mycket att tänka på och som ska ordnas inför en begravning. Därför kan det vara tryggt och skönt att vända sig till någon som kan och vet vad som behöver göras och ser till att det blir gjort.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Partille har gjort det enkelt och smidigt att planera en begravning på flera olika sätt. Du kan helt kostnadsfritt planera begravningen tillsammans med en personligrådgivare via telefon. Andra alternativet är att använda vårt planeringsverktyg här på hemsidan, där allt är upplagt steg för steg. Det tredje och fjärde alternativet är att träffa oss personligen och få hjälp med planeringen, via ett hembesök eller i vår möteslokal på Gamla Kronvägen 54 i Partille.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Partille

Att arrangera en begravning i Partille behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla begravningar ser olika ut och önskemålen varierar stort. Vi på Fenix Begravningsbyrå Partille vill hjälpa dig att skapa en så varm, minnesvärd och så stämningsfull begravningsceremoni som möjligt. Det kan man göra på en mängd olika sätt och med enkla medel, det är bara fantasin som sätter gränser. Nyligen vid en begravning av en kvinna lästes en dikt som hon hade skrivit där hon uttryckte sin tacksamhet för det liv hon hade levt, vilket blev mycket varmt och känslosamt.

Ett fint sätt att sätta en varm atmosfär på ceremonin är att boka en solist som sjunger några favoritlåtar på begravningen. Man kan skapa ett personligt ceremoniprogram som vår representant delar ut till alla gästerna när man hälsar alla välkommen. På ceremonikortet kan man ha ett fint kort på den avlidne och kanske någon personlig text. Det är många som tar med sig ceremonikortet hem som ett minne av den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Partille behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Partille

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning