Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Mölndal

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Mölndal.

Att mista en nära anhörig är en omtumlande och tung upplevelse. Döden är en del av livet, men ibland är det obeskrivligt svår smärta för de efterlevande. Man behöver oftast stöd och hjälp för att orka gå vidare i livet och sorgeprocessen måste få ta sin tid. Det kan vara svårt att tänka klart och orka arrangera en begravning i denna svåra stund.

Vi Fenix Begravningsbyrå Mölndal finns till för att hjälpa dig med begravningen så att det ska bli så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj när ni arrangerar begravningen. I samband med ett dödsfall uppstår det mycket som man måste ta ställning till. Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Så det spelar ingen roll vilken religionstillhörighet du har.

Fenix Begravningsbyrå i Mölndal

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Mölndal

Det ska kännas tryggt och skönt att vända sig till en begravningsbyrå som vet vad som måste göras, vi hjälper dig att lösa både praktiska och juridiska frågor om du så vill. Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Mölndal får du kostnadsfri hjälp av en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen via telefon. Om du vill kan du använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och gå igenom alla alternativ med priser tillsammans med din familj i lugn och ro.

Vill du träffa oss personligen och planera med en representant, då kommer vi gärna på ett hembesök. Du är naturligtvis även välkommen att boka en tid hos oss på vår möteslokal på Tempelgatan 1A i Mölndal. När allt är klart ringer vi upp dig för att dubbelchecka och går igenom hela beställningen igen. Sedan får du en offert med ett rimligt fast pris och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Mölndal

Att ordna en begravning i Mölndal behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Alla ceremonier känns olika eftersom de personliga önskemålen varierar stort. När man planerar en begravning har man den avlidnes önskemål som grund för begravningsceremonin. Berätta för oss om ni vet om den avlidne hade några speciella önskemål. Finns det inget specifikt att gå efter kan det ändå bli stämningsfullt, vackert och personligt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Mölndal hjälper gärna till att komma med idéer som kan kännas rätt.

Något som är ganska vanligt är att man skickar ett personligt inbjudningskort till de som kan tänkas komma till begravningen. Man kan även skapa ett ceremoniprogram med en dikt och bilder som känns personligt. En del skapar ett minnesbord med ett litet träd med där gästerna kan skriva ett personligt avsked på små lappar som hängs upp i trädet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Mölndal behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Mölndal

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning