Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Malmö

Välkommen till en modern begravningsbyrå – Fenix Begravningsbyrå Malmö. Vi hjälper dig att ta ett värdigt avsked av din nära och kära som har betytt mycket för dig. Vårt uppdrag är att tillsammans med dig utforma en vacker och finstämd begravning som är grundad på dina önskemål.

Vi hjälper dig att arrangera en personlig och minnesvärd ceremoni i Malmö, enligt Svenska kyrkans ordning, eller en borgerlig begravning. Självklart kan vi också hjälpa dig att arrangera andra typer av ceremonier om du eller den avlidna tillhör ett annat trossamfund.

Fenix begravningsbyrå i Malmö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan vara trygg när du vänder dig till oss på Fenix Begravningsbyrå i Malmö. Vi stöttar dig genom hela planeringen och under utförandet av ceremonin. Rådgivningen hos oss är kostnadsfri och du får råd och tips av en personlig rådgivare.

Planera i lugn och ro

Du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga planera en begravning hemifrån, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras. I den trygga och avslappnade miljön kan du använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida och titta igenom de alternativ som finns.

Ett möte på dina villkor

Blir du osäker så finns vi ett telefonsamtal bort. Vill du hellre ha personlig hjälp och vill prata med en representant så ordnar vi gärna ett hembesök. Du är också välkommen att boka tid för ett möte på någon av våra möteslokaler i Malmö.

Vi har alltid tid för reflektion, rådgivning och samtal för att skapa ett värdigt avsked. Varmt välkommen att kontakta oss, på det sätt som passar dig bäst.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Malmö

Att arrangera en begravning i Malmö behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt kan det vara bra att ha med något som känns riktigt personligt. Det kan vara någon speciell musik som den avlidne tyckte om eller någon som kände den avlidne som vill berätta något minnesvärt.

Finns det något annat du vill ha med, så tveka inte att fråga oss. Vi på Fenix Begravningsbyrå Malmö gör allt för att verkställa din önskan bara det är av respekt för den avlidne.

Personlig ceremoni

Om det är första gången du arrangerar en begravning i Malmö kan det kännas svårt, och överväldigande, med alla saker du har att ta ställning till. Kanske finns inte all information du behöver i den avlidnes efterlämnade handlingar.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera begravningar i Malmö, i enlighet med många olika trosuppfattningar och personliga önskemål, och kan hjälpa dig att komma fram till en passande ceremoni.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Malmö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Malmö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning