Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Malmö

Välkommen till en modern begravningsbyrå – Fenix begravning i Malmö. Vi hjälper dig att hylla din nära och kära som har betytt mycket för dig. Vårt uppdrag är att tillsammans med dig utforma en vacker och finstämd begravning som är grundad på dina önskemål.

Vi hjälper dig att arrangera en personlig och minnesvärd ceremoni enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Självklart kan vi hjälpa dig arrangera andra typer av ceremonier om du tillhör ett annat trossamfund. Vi hjälper dig med planering av det praktiska men kan också hjälpa till med kontakt med präst, bouppteckning och andra saker som uppstår vid en begravning.

Fenix begravningsbyrå i Malmö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan vara trygg när du vänder dig till oss på Fenix begravningsbyrå i Malmö. Vi stöttar dig genom hela planeringen och under utförandet av ceremonin. Rådgivningen hos oss är kostnadsfri och du får råd och tips av en personlig rådgivare. Du kan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga planera en begravning hemifrån, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras. I den trygga och avslappnade miljön kan du använda vårt planeringsverktyg på vår hemsida och titta igenom de alternativ som finns.

Blir du osäker så finns vi ett telefonsamtal bort. Vill du hellre ha personlig hjälp och vill prata med en representant så ordnar vi gärna ett hembesök. Ska det vara en kyrklig, borgerlig eller en annan typ av begravning? Ska det vara en kremering eller en jordbegravning? Ska det vara någon speciell musik? Det är några frågor som kan vara bra att ha funderat på innan vi börjar planeringen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Malmö

Att arrangera en begravning i Malmö behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt kan det vara bra att ha med något som känns riktigt personligt. Det kan vara någon speciell musik som den avlidne tyckte om eller någon som kände den avlidne som vill berätta något minnesvärt. Finns det något annat du vill ha med, så tveka inte att fråga oss. Vi gör allt för att verkställa din önskan bara det är av respekt för den avlidne.

En ceremoni kan se ut på många olika sätt. En del familjer vill bara ha en enkel minnesstund för de närmaste i familjen utan någon ceremoni och andra vill ha en påkostad storslagen begravning med många gäster. Det finns inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang men det vanligaste är att man väljer någonting mitt emellan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Malmö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Malmö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning