Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Landskrona

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Landskrona.

Sorgen efter en anhörig kan ta sig många uttryck och är en av livets mest omvälvande upplevelser. En begravningsceremoni är ett sätt att säga farväl tillsammans med släkt och vänner, att minnas personen som gått bort. Vi Fenix Begravningsbyrå Landskrona har länge hjälpt anhöriga att ta sig igenom något av det svåraste som finns, att ordna en begravning för en bortgången familjemedlem.

Vi vill hjälpa dig och vara ett bollplank när du planerar en vacker och personlig begravning precis som du önskar. Vi ser till att allt det som känns svårt blir lite lättare när du arrangerar en begravning enligt kyrkans ordning eller en borgerlig begravning och även ceremonier enligt en andra religioner, om du tillhör ett annat samfund. Vi finns här hela vägen och ordnar allt om du vill, eller det du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Landskrona

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Landskrona

Det är kostnadsfritt att planera med oss på Fenix Begravningsbyrå Landskrona. Allt kan bokas tillsammans med en personlig rådgivare via telefon, där du får råd och tips i varje steg. Det andra smidiga alternativet är att använda vårt planeringsverktyg här på vår hemsida. Där är allt upplagt med olika alternativ och priser i varje steg. Här kan du diskutera varje steg tillsammans med din familj i lugn och ro innan ni bestämmer er.

Skulle det kännas bättre att få hjälp med planeringen av en representant från oss kan vi göra ett hembesök eller boka ett möte i vår möteslokal på Ödmanssonsgatan 2 i Landskrona. När allt är klart ringer vi upp dig och går igenom beställningen så att vi inte har glömt något. Vi skickar sedan en offert för godkännande, inget är bindande förrän du har skrivit på offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Landskrona

Att arrangera en begravning i Landskrona behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det kan skilja ganska mycket mellan två begravningar eftersom begravningsakten är så personlig. Det finns oändligt många sätt att skapa en varm, minnesvärd och personlig begravning. Fundera gärna på om det finns något speciellt som kan sätta en personlig prägel på ceremonin. Ni som anhöriga vet bäst hur den avlidne skulle vilja ha det på sin begravning, eftersom ni kände honom eller henne i livet.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Landskrona hjälper till att väva ihop den avlidnes önskemål och det som ni har i åtanke när vi planerar begravningen. Alla är vi unika därför vill vi hjälpa dig att ta fram det unika för att förstärka minnet av din kära anhörige, som vi hoppas kan bli ett vackert minne för livet.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Landskrona behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Landskrona

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning