Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Kävlinge

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kävlinge.

När någon närstående tas ifrån oss förändras hela vår tillvaro. Att mista någon är något man aldrig kan vara förberedd på och för många kanske den svåraste upplevelsen man kan vara med om. Vi förstår om det känns svårt att planera en begravning och att man kanske känner att man inte orkar. Vi på Fenix Begravningsbyrå Kävlinge hjälper dig så att ceremonin kring det sista avskedet skall bli precis som du önskar.

Vi hjälper dig med att lösa allt som omgärdar en begravning, som exempelvis bokning av lokal, officiant och musiker, beställning av transporter, blommor, annons och gravsten. Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier enligt Svenska Kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Tillhör du ett annat trossamfund, så ordnar vi en ceremoni enligt din tro.

Fenix Begravningsbyrå i Kävlinge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kävlinge

Det är mycket som ska ordnas, beställas och bokas inför en begravning. Därför kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som ska göras och som utför jobbet till ett rimligt pris. Våra personliga rådgivare hjälper dig kostnadsfritt och finns alltid tillhands för att svara på frågor och ge råd om begravningar.

Fenix Begravningsbyrå Kävlinge har möjliggjort för anhöriga att planera begravningen precis på det sätt ni föredrar. Du kan planera och beställa begravningen på telefon, via planeringsverktyget på vår webbsida eller i ett personligt möte i ett hembesök, alternativt i vår möteslokal i Kävlinge.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kävlinge

Att ordna en begravning i Kävlinge behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Efter år av att ha arrangerat många begravningar har vi lärt oss att alla begravningar är olika och skapar alldeles av sig självt en personlig prägel. När vi planerar och arrangerar på Fenix Begravningsbyrå Kävlinge utgår vi alltid ifrån den avlidnes önskemål om sin egen begravning om denne hade några och väver ihop det med de anhörigas idéer och förslag. Men det är alltid du som anhörig som håller i trådarna i planeringen och du väljer själv hur mycket eller lite du vill ha hjälp med.

Det kan vara svårt att komma på något som sätter en personlig prägel på ceremonin men det kan ofta räcka med att låta någon framföra en eller flera favoritlåtar som har präglat den avlidnes liv och ett fotografi på den avlidne på kistan. Vi har sett att vissa familjer har låtit barnbarn gå fram och sjunga för sin avlidna mormor och andra dekorerar kistan med fina teckningar som barnbarnen har ritat.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kävlinge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kävlinge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning