Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Hörby

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hörby.

Någon gång i livet ställs de flesta av oss inför att ta farväl av en älskad närstående. En anhörigs bortgång kan ta sig i olika uttryck för oss alla eftersom vi är olika rustade för att möta sorgen, men det är viktigt att man tillåter sig själv att sörja. Vår uppgift är att stötta och avlasta dig med det som känns tungt. Vi kan hjälpa dig att anordna en vacker och personlig begravning genom att ta hand om det praktiska och eventuellt det juridiska som kan kännas övermäktigt.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Hörby arrangerar alla typer av begravningsceremonier, som enligt Svenska Kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller ceremonier som tillhör ett annat trossamfund. Vi kan ta hand om allt efter dina önskemål eller precis så mycket du själv vill.

Fenix Begravningsbyrå i Hörby

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hörby

Du kan vara trygg när du vänder dig till oss. Rådgivning hos oss på Fenix Begravningsbyrå är kostnadsfri och du får alltid råd och tips av en personlig rådgivare. Du kan utan tidspress gå in på vår hemsida och titta på alla våra alternativ steg för steg, så att du får en uppfattning om vad som måste göras. Du kan sedan i lugn och ro tillsammans med dina anhöriga boka på vår hemsida eller ringa oss.

Skulle det kännas bättre ett personligt möte med oss där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen gör vi gärna ett hembesök, alternativt bokar ett möte i vår möteslokal på Storgatan 3 i Hörby. Hur du än bokar så får du en offert med ett fast pris och ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hörby

Att arrangera en begravning i Hörby behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det finns inte två begravningar som är lika, eftersom alla familjer vill ta avsked på olika sätt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Hörby vill alltid se till att skapa en så personlig ceremoni som möjligt. Men för att sätta en personlig prägel på begravningen och få fram känslan av den avlidne behöver vi din hjälp. Kom gärna med önskemål, hur udda det än tycks vara, vi gör allt i vår makt för att uppfylla era önskemål, om det är möjligt.

Några vanliga inslag på en begravning kan vara att man väljer psalmer och musik av en artist som den avlidne tyckte mycket om. Musiken kan framföras live av en fysisk person eller spelas upp på Spotify i kyrkan eller kapellet. Man kan sätta ett inramat porträtt på kistan eller bredvid urnan och dekorera vackert med favoritblommor runt om. Man kan även dekorera med personliga föremål om man vill.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hörby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hörby

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning