Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Höör

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Höör.

Det drabbar oss alla, flera gånger i livet, att vi tvingas ta avsked av en nära familjemedlem. I en stund av sorg som denna kan allt kännas övermäktigt och då kan det vara skönt att få prata med någon som både har förståelsen och kunnandet i att ordna en begravning. Vi vägleder dig i alla svåra beslut som måste fattas när du anordnar begravning för en nära anhörig.

Vi hjälper dig med att lösa praktiska frågor och arrangerar en personlig och minnesvärd ceremoni enligt Svenska Kyrkans ordning, eller en borgerlig begravning. Vi ordnar även ceremonier inom andra trossamfund. Vi sköter kontakten och sköter allt med det som måste bokas, beställas och ordnas, vi kan även bistå med arvskifte och annan juridik i samband med ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Höör

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Höör

Under hela planeringen kan du ta hjälp av en våra rådgivare helt kostnadsfritt. Antingen kan du få personlig hjälp av en rådgivare som guidar dig steg för steg via telefon eller så kan du planera via vårt planeringsverktyg på vår hemsida, i lugn och ro tillsammans med din familj. Där finns hela processen upplagd steg för steg med priser och många alternativ i varje steg. Blir du osäker så finns vi ett telefonsamtal bort.

Vill du möta oss personligen och diskutera frågor som uppstått och få hjälp med planering? Då kan vi på Fenix Begravningsbyrå Höör antingen ordna ett hembesök eller så kan vi boka ett möte i vår möteslokal på Storgatan 35 B i Höör. OBS! Bokning krävs.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Höör

Att ordna en begravning i Höör behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Fenix Begravningsbyrå Höör strävar efter att ceremonin och avskedsstunden ska bli så minnesvärd och personlig som möjligt. För att göra det behövs både samarbete och eftertanke så att ceremonin skapar den speciella känslan som finns kring en person. Man kan skapa det på många olika sätt, och har ni idéer som kan skapa den känslan, berätta det för oss, hur tokigt det än kan låta. Allt är tillåtet bara det genomförs med respekt till den avlidne.

Många familjer väljer att spela upp favoritmusik av en artist som den avlidne tyckte mycket om eller att någon sjunger några låtar live i kyrkan eller i kapellet. Man förstärker känslan av den avlidne om man har ett fotografi eller lägger personliga föremål på kistan. En begravning brukar få en personlig känsla tack vare att präster och officianter brukar vara mycket skickliga på att få fram det personliga när de berättar om den avlidnes liv och något minnesvärt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Höör behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Höör

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning