Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Hässleholm

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hässleholm.

Om du är här på vår hemsida kan det innebära att du går igenom en tung fas i livet just nu. Vårt jobb här på Fenix Begravningsbyrå Hässleholm är att vara här för att avlasta och ta hand om det som känns svårt för dig. Vi stöttar dig från början till slut och hjälper dig att skapa en fin personlig avskedsceremoni tillsammans med dig och som du kan minnas tillbaka till med värme.

Vi arrangerar alla typer begravningsceremonier, oavsett om det är en kyrklig, borgerlig eller enligt en annan trosuppfattning. Med din tillåtelse kan vi ordna allt från bokning av ceremonilokal, präst, officiant, solist, minnesstundslokal till gravsättning med mera. Du bestämmer själv vad du vill ordna med själv och vad du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Hässleholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hässleholm

Att planera en begravning innebär bland annat att bestämma var begravningen ska äga rum, i en kyrka eller i ett kapell. Tillsammans med våra proffsiga rådgivare kan du boka allt som ska vara med under ceremonin som blommor, kista och urna med mera. Vi på Fenix Begravningsbyrå Hässleholm ser till att allt ordnas och inget glöms bort. Du kan antingen boka allt med oss per telefon om det känns bra men fördelen med att boka online i vårt planeringsverktyg är att där finns allt utförligt beskrivet med bilder och priser.

Vill du ha hjälp av en representant i ett personligt möte, kan vi antingen göra ett hembesök eller boka ett möte i vår möteslokal på Frykholmsgatan 8 A i Hässleholm. Om ni vet att den avlidne hade önskemål om sin begravning, kan det vara bra att anteckna det. Vi har alltid den avlidnes önskemål som grund när vi planerar. När beställningen är klar skickas en offert till er med ett fast pris.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Hässleholm

Att arrangera en begravning i Hässleholm behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Som anhörig vill man att begravningen ska kännas varm och personlig, och spegla den avlidnes personlighet och intressen. För att få det kan man exempelvis dekorera kistan eller runt urnan med personliga ägodelar, favoritblommor, ett inramat fotografi på den avlidne eller kanske teckningar som barnbarnen har ritat.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Hässleholm anser att det kan vara precis vad som helst som ni anhöriga känner är personligt för just honom eller henne. Fundera kring det och kom gärna med förslag, allt är tillåtet om det utförs med respekt för den avlidne. Man kan låta någon anhörig eller en solist sjunga låtar av en favoritartist som den avlidne hade eller spela upp de på Spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hässleholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hässleholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning