Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Älmhult

Trygg begravning och juridisk hjälp i Älmhult – alltid fast pris

Norra Esplanaden 6, Älmhult (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Älmhult

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Älmhult.

Alla människor känner till att livet förr eller senare kommer att ta slut, i alla fall livet här på jorden. Men det är så svårt att föreställa sig det när man är mitt i livet, och därför är vi aldrig beredda när någon i vår närhet tas ifrån oss. Man säger ofta att förr var döden en naturlig del av vardagen, men var den egentligen det? Har vi verkligen förändrat vår syn på döden? Oavsett är sorgen oundviklig när det händer och att anordna en begravning är en viktig del i sorgearbetet och accepterandet.

Dödsboet ansvarar för helheten av begravningen som kan delas upp i tre olika huvudområden, praktiska åtgärder, begravningsceremoni och gravsättning. Fenix Begravningsbyrå erbjuder hjälp inom alla tre områden, men du bestämmer hur mycket du vill ha hjälp med eller så tar vi hand om allt om du vill. Fenix Begravningsbyrå Älmhult arrangerar kyrkliga som borgerliga begravningar men också begravningar med andra trosinriktningar.

Fenix begravningsbyrå

Vad våra kunder sagt

Oavsett om du står inför ett föränderligt skede eller en svår stund i livet finns Fenix vid din sida. Så här säger några av våra kunder om oss:

Planera en begravning i Älmhult

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Älmhult är personlig rådgivning kostnadsfri när du bokar en begravning med oss via telefon. Fenix Begravningsbyrå är mycket måna om att du som anhörig ska känna att avskedsstunden blir som du har tänkt dig och att den blir så minnesvärd som möjligt. Vi har gjort det så enkelt som möjligt att planera en begravning på flera olika sätt. Du kan antingen boka allt online hemifrån i lugn och ro med familjen och boka i vårt planeringsverktyg där du kan titta igenom alla våra priser och alternativ.

Vill du ha hjälp med att planera av en fysiskt närvarande person gör vi gärna ett hembesök. Det går även bra att boka ett möte med oss i vår möteslokal på Norra Esplanaden 6 i Älmhult. Innan vi börjar kan det underlätta planeringen om man har tänkt igenom om det skall vara en kyrklig eller borglig begravning och om det skall vara kremering eller en jordbegravning.

Möteslokaler i Älmhult

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå