Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig i Växjö
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Kungsgatan 1 A, Växjö

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 413 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Växjö

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Växjö. Det kan kännas både svårt och omständligt att arrangera en begravning när en nära anhörig har gått bort. Vi erbjuder därför hjälp med planeringen och genomförandet, så det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj. Vi vill hjälpa dig och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig.

Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vår personliga rådgivare hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå i Växjö

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

Det kan vara skönt och tryggt att veta att personlig rådgivning hos oss är helt kostnadsfri. Vi vill hjälpa dig att arrangera ett avsked så att det blir så minnesvärt och personligt som möjligt för dig och de som är närvarande på begravningen. Det som kan vara bra att ha funderat på är det grundläggande innan man börjar planeringen. Vad ska ceremonin innehålla, vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, kremering eller jordbegravning?

Du kan planera begravningsceremonin direkt i vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och titta på alla alternativ i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära. Uppstår det frågor kan du bara slå oss en signal. Vill du, gör vi även hembesök om du vill diskutera detaljerna kring ceremonin personligen i din hemmiljö.

När vi har fått in din beställning ringer en av våra rådgivare upp dig och går igenom allt steg för steg så att allt blir rätt. Ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis också att boka ett möte på ett av våra lokala kontor. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Växjö

Att ordna en begravning i Växjö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

Varje människa är unik, därför behöver vi er anhöriga för att planera, ni som kände den avlidne i livet. För att få fram känslan av personen och att det ska bli så vackert och personligt som möjligt. Har ni speciella önskemål i planeringen är det alltid välkommet.

Alla begravningar ser olika ut och önskemålen varierar stort. Vissa vill bara ha en stilla och enkel minnesstund för den närmaste familjen. Andra vill ha en stor begravning där alla i släkten och vännerna samlas för att ta farväl av den avlidne. Det som känns rätt för dig och din familj är alltid det rätta.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Växjö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Växjö

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning