Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix begravningsbyrå i Växjö

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Växjö. Det kan kännas både svårt och omständligt att arrangera en begravning när en nära anhörig har gått bort. Vi erbjuder därför hjälp med planeringen och genomförandet, så det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj. Vi vill hjälpa dig och se till att allt det som känns svårt blir lite lättare för dig.

Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vår personliga rådgivare hjälper dig med allt från bokning av ceremonilokal till bokning av präst, borgerlig officiant, minnesstundslokal, solist, gravsättning med mera. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå i Växjö

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

Det kan vara skönt och tryggt att veta att personlig rådgivning hos oss är helt kostnadsfri. Vi vill hjälpa dig att arrangera ett avsked så att det blir så minnesvärt och personligt som möjligt för dig och de som är närvarande på begravningen. Det som kan vara bra att ha funderat på är det grundläggande innan man börjar planeringen. Vad ska ceremonin innehålla, vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, kremering eller jordbegravning?

Du kan planera begravningsceremonin direkt i vårt planeringsverktyg här på vår hemsida och titta på alla alternativ i lugn och ro tillsammans med dina nära och kära. Uppstår det frågor kan du bara slå oss en signal. Vill du, gör vi även hembesök om du vill diskutera detaljerna kring ceremonin personligen i din hemmiljö.

När vi har fått in din beställning ringer en av våra rådgivare upp dig och går igenom allt steg för steg så att allt blir rätt. Ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Växjö

Att ordna en begravning i Växjö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Varje människa är unik, därför behöver vi er anhöriga för att planera, ni som kände den avlidne i livet. För att få fram känslan av personen och att det ska bli så vackert och personligt som möjligt. Har ni speciella önskemål i planeringen är det alltid välkommet.

Alla begravningar ser olika ut och önskemålen varierar stort. Vissa vill bara ha en stilla och enkel minnesstund för den närmaste familjen. Andra vill ha en stor begravning där alla i släkten och vännerna samlas för att ta farväl av den avlidne. Det som känns rätt för dig och din familj är alltid det rätta.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Växjö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Växjö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning