Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Värnamo

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Värnamo.

Förr eller senare kommer oundvikligen den dagen då en nära anhörig som står oss nära lämnar jordelivet. Att mista någon man håller av är en av de tuffaste upplevelserna man kan ha här i livet. Att behöva ta tag i att meddela alla och sedan planera en begravning kan kännas både svårt och omständligt, när man går igenom en svår sorg.

Men det behöver inte vara så, om du låter oss hjälpa och stötta dig i dina beslut. Vi kan ta hand om allt eller så mycket du själv vill. Vi på Fenix Begravningsbyrå Värnamo anordnar alla typer av begravningar, som enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar eller enligt din trosuppfattning om det är ett annat religiöst samfund du tillhör. Vi hjälper dig med en fin, minnesvärd ceremoni enligt dina önskemål.

Fenix Begravningsbyrå i Värnamo

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Värnamo

Det är inget som säger att man måste anlita en begravningsbyrå när man ska anordna en begravning. Vill och orkar man kan man ringa och boka, beställa allt kring en begravning och se till att ordna med allt själv. Men om man känner att man inte orkar och är osäker på vad som måste göras kan det vara skönt att vända sig till någon som ordnar med saker och ting åt en. Med vår vägledning kan du ordna en del själv, så tar vi hand om det som känns svårt och jobbigt för dig.

Det är kostnadsfritt med personlig rådgivning oss på Fenix Begravningsbyrå Värnamo. Vi tar hand om dig och ger dig vägledning genom hela processen fån början till slut. Du kan planera på flera olika sätt hos oss.

  • Boka allt via telefon tillsammans med en rådgivare.
  • Boka online i vårt planeringsverktyg i din egen takt direkt här på vår hemsida. Här finns allt upplagt steg för steg med priser och alternativ.
  • Planera tillsammans vid ett hembesök hemma hos dig i Värnamo.
  • Boka ett möte med oss i vår möteslokal på Pilgatan 1 A i Värnamo.
Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Värnamo

Att arrangera en begravning i Värnamo behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Det kan skilja mycket mellan två begravningar eftersom en begravning är en personlig akt, där alla vill ha det på sitt sätt. Det som är gemensamt är att alla vill skapa en varm, minnesvärd begravning med personlig prägel. Genom att skapa inslag med enkla personliga saker kan man uppnå det, som ett personligt programblad när gästerna anländer, dekorera med personliga saker som betytt mycket för den avlidne och ett fint kort på den avlidne på kistan.

De flesta familjer spelar upp musik eller låter någon sjunga låtar som betydde mycket för den avlidne under ceremonin. Kanske vill någon som har stått den avlidne nära hålla ett tal. Har du eller någon i familjen några idéer eller önskemål kring hur begravningen skall anordnas är ni mer än välkomna med förslag. Vi på Fenix Begravningsbyrå Värnamo kan hjälpa till med att komma med idéer och förslag om ni önskar det.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Värnamo behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Värnamo

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning