Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Jönköping

Varmt välkommen till den moderna begravningsbyrån - Fenix begravning i Jönköping. Hos oss får du all den hjälp du önskar med att planera en vacker och personlig begravningsceremoni där den avlidnes liv står i centrum. Vi kan även stå till tjänst med allt som rör det juridiska i samband med ett dödsfall. Vi hjälper dig med precis så mycket eller så lite du vill, det är alltid du som avgör.

Vi arrangerar begravningar i kyrkan med präst, i något av Jönköpings begravningskapell med borgerlig officiant, men även andra typer av ceremonier.

Fenix begravningsbyrå i Jönköping

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos oss är personlig rådgivning kostnadsfri när du planerar en begravningsceremoni. Vi är måna om att du som anhörig ska känna att minnesstunden får en personlig prägel och att avskedsstunden blir så minnesvärd som möjligt. För att underlätta planeringen är det bra om familjen har pratat igenom hur man vill ha det. Ska det vara en kyrklig eller borgerlig begravning? Kremering eller jordbegravning?

Det finns flera sätt att planera en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro med familjen och använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra alternativ. Vill du hellre diskutera personligen med oss gör vi gärna ett hembesök. Det går bra att planera allt per telefon med någon av våra rådgivare som guidar dig.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Jönköping

Att ordna en begravning i Jönköping behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på. För att skapa en så varm, minnesvärd och personlig begravning som möjligt är det bra att fundera över vad som kan sätta en personlig prägel på ceremonin. Det är ni anhöriga som vet bäst hur den avlidne skulle vilja ha det, eftersom ni kände honom eller henne i livet.

Alla familjer vill ta avsked av den avlidne på olika sätt. En del har stora, pampiga och påkostade begravningar och andra vill ha en stilla minnesstund endast med de närmaste anhöriga. Hur man än vill ha det så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Jönköping behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Jönköping

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning