Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Skövde

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Skövde.

Förr eller senare får vi oundvikligen uppleva den dagen när någon vi älskar lämnar jordelivet. Känslan av overklighet infinner sig och man hamnar i en slags chocktillstånd, även om det var väntat. Vi på Fenix Begravningsbyrå Skövde möter människor varje dag som söker hjälp med att ordna en begravning mitt i sitt sorgearbete. Vår uppgift i denna situation är att göra det svåra lite enklare för dig.

Oavsett vad du har för trosuppfattning kan vi hjälpa till att ordna en vacker och minnesvärd ceremoni i den kyrka eller det kapell du önskar att hålla begravningen i. Tillhörde den avlidne inte något trossamfund och ni vill ha en borgerlig begravning eller önskar du en begravning utan någon ceremoni så ordnar vi även det. En begravning kan bli en lika fin och minnesrik avskedsstund ändå även utan någon ceremoni.

Fenix Begravningsbyrå i Skövde

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Skövde

För oss på Fenix Begravningsbyrå Skövde handlar en begravning om att ta ett sista avsked av den avlidne. Därför vill vi fylla ceremoniakten med minnen och kärlek för att hylla ett liv som har varit. Vi vill att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss, för vi vet vad som måste göras. Du kan planera en begravning tillsammans med en av våra duktiga rådgivare via telefon. Vi guidar dig igenom hela processen med råd och tips helt kostnadsfritt.

Du kan också boka allt online hemifrån i lugn och ro i vårt planeringsverktyg på hemsidan. Här kan du se över de alternativ som finns tillsammans med din familj. Allt är upplagt steg för steg med priser och bilder. Vill du hellre träffa oss och få hjälp med att planera som man har gjort i alla tider, kan vi boka ett möte i vår möteslokal i Skövde eller göra ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Skövde

Att ordna en begravning i Skövde behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vår önskan på Fenix Begravningsbyrå Skövde är att skapa en så varm, minnesvärd och personlig ceremoni som möjligt. Det kan vi göra genom att i första hand ta hänsyn till den avlidnes önskemål. Hade den avlidne någon speciell hobby eller intresse kan man skapa en miljö eller inslag med den avlidnes hobby som tema. Vi försöker vara flexibla för nya idéer och om du önskar att ha med något särskilt, så gör vi allt för att det ska förverkligas, om det är praktiskt möjligt.

Ett av de vanligaste inslagen är att spela upp den avlidnes favoritmusik. Vi har varit med om att en grupp jazzmusiker spelade på begravningen för en av deras bandmedlemmar. Många anlitar en solist som framför låtar eller så finns spotify att tillgå i nästan alla kyrkor och kapell. Dekorera kistan med personliga föremål och ha ett fint kort på den avlidne på kistan är också vanligt att man har med vid en begravning.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Skövde behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Skövde

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning