Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Västra götalands län

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Västra Götalands län.

Att vi en gång kommer att få lämna jordelivet är något som ingen kan undkomma och är en del av livet. Även om vi alla vet det, tillhör förlusten av en älskad närstående det svåraste man kan uppleva i livet. Det finns ingenting som kan förbereda oss på den sorg och saknad som drabbar övriga familjemedlemmar. Känslorna kan vara motstridiga – samtidigt som det råder ett inre kaos kan man känna en stor tomhet inombords.

Dessutom måste någon i familjen snart börja tänka på att ordna med begravningen, för att samla allt för ett sista farväl. Det är en tung börda att ta tag i förberedelserna för begravningen när man är mitt i ett sorgearbete. Därför kan det vara en stor trygghet att ta hjälp av och lämna över helt eller delar av ansvaret till någon som vet vad som måste göras.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Västra Götalands län kan ge dig den tryggheten, ett stöd som du kan luta sig mot och som hjälper till med allt det praktiska runt begravningen. Hos oss får du all hjälp du behöver för att ordna en begravning helt efter er familjs traditioner och seder.

Fenix Begravningsbyrå i Västra götalands län

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Västra götalands län

Det är mycket som ska ordnas när man ska planera en begravning. Men hos oss på Fenix Begravningsbyrå Västra Götalands län får du en personlig rådgivare som hjälper dig genom alla svåra beslut som ska fattas, ger dig råd och tips genom hela processen. I rådgivningssamtalet går vi igenom alla moment i begravningen och alla praktiska detaljer som ska lösas.

Planeringen av begravningen kan ske på flera olika sätt. Via telefon eller videosamtal tillsammans med din rådgivare, i ett personligt möte hemma hos er eller i någon av våra möteslokaler som finns lokalt på din ort. Du kan också boka allt online i din egen takt i vårt planeringsverktyg på vår hemsida. När allt är klart får du en offert att granska med ett rimligt fast pris.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Västra götalands län

Att ordna en begravning i Västra götalands län behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Enligt lag ska man i första hand ta hänsyn till om den avlidne hade egna önskemål för sin begravning. För oss på Fenix Begravningsbyrå Västra Götalands län är det en självklarhet, som vi oftast kombinerar med de anhörigas önskemål om hur ceremoni och gravsättning ska utformas.

Vi lyssnar till er anhöriga om det finns några särskilda önskemål i samband med begravningsceremonin för att begravningen ska bli så varm och personlig som möjligt. De flesta beställer ett personligt ceremoniprogram som alla gästerna kan titta i under ceremonin. Många tar med sig den hem som ett minne från begravningen.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Västra götalands län behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Västra götalands län

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning