Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Hjo

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Hjo.

När någon vi håller kär rycks bort från oss kan det kännas både svårt och omständligt att arrangera en begravning. Fenix Begravningsbyrå Hjo hjälper dig gärna att ordna ett vackert och personligt avsked som genomsyras av den kärlek och de fina minnen som ni har delat. Vi hjälper dig med precis så lite eller så mycket som du önskar.

Vi kan planera begravningsceremonier enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor och kapell, eller enligt annan trosuppfattning om du vill. Självklart anordnar vi borgerliga begravningar som är personliga och även utan någon speciell ceremoni om så önskas.

Fenix Begravningsbyrå i Hjo

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Hjo

Det kan vara skönt att ha någon som fungerar som ett bollplank när man ska arrangera en begravning. Hos oss kan du planera en begravning per telefon tillsammans med en personlig rådgivare, helt kostnadsfritt. Du kan även enkelt planera begravningen i vårt planeringsverktyg direkt här på vår hemsida. Där finns allt upplagt steg för steg med priser och alternativ. Känns det tryggare att prata med någon person ansikte mot ansikte gör vi gärna ett hembesök alternativt boka ett möte i vår möteslokal på Långgatan 1C, Hjo.

Fenix Begravningsbyrå Hjo kommer att kontakta dig kort efter att beställningen är genomförd per telefon, då vi går igenom beställningen steg för steg för att säkerställa att inget har glömts bort. Vi skickar dig sedan en offert med ett fast pris och inget är bindande förrän du har godkänt offerten.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Hjo

Att ordna en begravning i Hjo behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Hjo kan hjälpa dig att hedra den avlidne genom att knyta an till vem han eller hon var i livet. Om du har några idéer eller önskningar kring ceremonin är de alltid välkomna hur udda de än kan kännas. Så tveka inte att ta upp det du har i åtanke med oss. Nästan allt är tillåtet så länge man kan göra begravningen respektfull och personlig. För en tid sen var det en mans sista önskan att få begravas i en kökssoffa när han dog, eftersom hans mamma födde honom i den.

Allt med en begravning är så personligt, därför finns det inte två begravningar som är lika. Det finns oändligt många sätt att hedra den avlidne på, därför kan ceremonierna variera stort. En del familjer väljer att ha en enkel begravning i form av en stillsam minnesstund tillsammans med de närmaste i familjen, medan andra vill ha hela släkten och alla vännerna som den avlidne hade närvarar. Oavsett hur ni gör är det inget som är rätt eller fel.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Hjo behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Hjo

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning