Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Mariestad

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Mariestad.

Sorgen efter en avliden familjemedlem kan vara mycket svår. För många anhöriga kan det vara en chockartad situation. Även om döden var väntad så betyder det inte att sorgen är lättare att bära. Det kan vara skönt mitt i denna sorg att få en hjälpande hand för att planera en begravning, av någon som man kan luta sig mot och lita på. Vi på Fenix Begravningsbyrå Mariestad står vid din sida och hjälper er med planeringen från början till slut.

Vi arrangerar alla typer av begravningsceremonier som enligt Svenska kyrkans ordning eller enligt annan religions traditioner. Vi arrangerar borgerliga begravningar i kapell eller i en annan lämplig plats som ni önskar. Fenix Begravningsbyrå hjälper även till med kontakt av präst, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Mariestad

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Mariestad

Att planera en begravning tillsammans med våra rådgivare är kostnadsfritt hos oss på Fenix Begravningsbyrå. Vi hjälper dig gärna att skapa en minnestund där du känner att du får en personlig prägel och att avskedsstunden. Vi på Fenix Begravningsbyrå Mariestad erbjuder flera enkla och smidiga sätt att planera och boka en begravning. Du kan till exempel göra hela beställningen via telefon där du får vägledning steg för steg eller boka i vårt planeringsverktyg här på hemsidan.

Fördelen med att planera på vår hemsida är att du kan utan tidspress titta igenom alla alternativ, se alla priser och diskutera igenom allt med din familj i lugn och ro. Det tredje och fjärde alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen antingen via ett hembesök eller på ett möte på vårt möteskontor i Mariestad.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Mariestad

Att ordna en begravning i Mariestad behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Fenix Begravningsbyrå Mariestad vill att en begravningsceremoni ska vara så varm, minnesvärd och så personlig som det bara går. Vi vill alla hedra den avlidne och har du något särskilt i åtanke som du vill ha med under ceremonin så tveka inte att ta upp det med oss. Det som vi kallar för personliga önskemål kan vara något speciellt som den avlidne önskade för sin begravning. Men om det inte finns, kan vi ändå skapa en fin personlig ceremoni på en mängd olika sätt, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Mariestad hjälper gärna till att ge förslag på vad som kan är lämpligt för just din bortgångne anhörig. Man kan till exempel skapa ett fint personligt inbjudningskort eller programblad som alla gästerna kan titta i. Man kan låta någon sjunga en favoritlåt under ceremonin eller att någon berättar om den avlidne brukar vara mycket uppskattat. Vi kan även skapa ett personligt minnesbord som gästerna kan titta på.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Mariestad behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Mariestad

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning