Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Kristinehamn

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Kristinehamn.

När någon som står oss nära försvinner ur vårt liv som vid en anhörigs bortgång uppstår många tankar, känslor och minnen. Sorgearbetet kan se väldigt olika ut för oss människor, men vi vet också att en begravning är en viktig del i sorgeprocessen. Fenix Begravningsbyrå Kristinehamn lyssnar till dina önskemål och hjälper dig i dina val, så att begravningen blir precis så som du önskar.

Det är vår uppgift att hjälpa dig med allt du behöver för att arrangera en vacker och personlig kristen begravning eller en borgerlig begravning. Vill du ha en begravning enligt en annan trosuppfattning så ordnar vi naturligtvis det också. Vi kan även bistå med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband med ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Kristinehamn

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Kristinehamn

Om man vill och vet vad som måste beställas, ringas och bokas när man arrangerar en begravning kan man sköta allt själv. Men det kan vara skönt och tryggt i en svår stund som denna att vända sig till någon som vet vad som behöver göras. Fenix Begravningsbyrå Kristinehamn finns med hela vägen hjälper gärna till med råd och tips och det är alltid du som bestämmer hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

När du kontaktar oss får du en personlig rådgivare som kostnadsfritt hjälper dig med planeringen steg för steg. Här på vår hemsida finns ett smidigt planeringsverktyg där du kan boka allt i lugn och ro. Blir det några oklarheter finns vi ett telefonsamtal bort. Vill du ha besök av oss ordnar vi självklart det, men vill du hellre komma till oss kan vi boka ett möte i vår möteslokal på Kungsgatan 40 i Kristinehamn.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Kristinehamn

Att ordna en begravning i Kristinehamn behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

En begravningsceremoni är en personlig akt där man hyllar den avlidnes liv. Därför bör man alltid ta hänsyn till den avlidnes önskan i möjligaste mån. Det finns många sätt att skapa ett fint sista farväl, som sedan kan vara ett vackert minne som man kan bära med sig från begravningen. Du som anhörig får gärna berätta för oss vad som var unikt med honom eller henne så att vi kan skapa det lilla speciella med ceremonin.

Det kanske är någon speciell musik som den avlidne tyckte om som du ha framfört av en solist? Vi på Fenix Begravningsbyrå Kristinehamn anordnade en mycket vacker och speciell begravning för en tid sen där man visade bildspel på väggen från lyckliga stunder med familjen. En av döttrarna berättade om bilderna med kärlek om sin mor på bilderna. Sedan sjöng ett av barnbarnen den avlidne mormoderns favoritsång. Har du något särskilt sätt som du vill skapa ceremonin på, så säg till så gör vi vad vi kan för att uppfylla din önskan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kristinehamn behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kristinehamn

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning