Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Karlskoga

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Karlskoga.

Något av det svåraste man kan vara med om här i livet är förmodligen att slutgiltigt ta farväl av någon man älskar. Vi vet att ta tag i och planera en begravning i en situation som denna kan kännas både svårt och omständligt. Vi på Fenix Begravningsbyrå Karlskoga finns här om du vill ha hjälp med att planera en vacker begravningsceremoni med personlig prägel. Förutom allt det praktiska kring en begravning kan vi även bistå med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband med ett dödsfall.

En begravningsceremoni kan ske på flera olika sätt, enligt olika religiösa ceremonier eller borgerliga personliga ordningar. I Sverige är det ca 75% av alla begravningar som sker enligt Svenska Kyrkans ordning i en kyrka. Vi på Fenix Begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningar och hos oss får du alltid ett fast pris.

Fenix Begravningsbyrå i Karlskoga

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Karlskoga

På Fenix Begravningsbyrå Karlskoga är personlig rådgivning kostnadsfri när du planerar en begravningsceremoni med oss. Det är många beslut som ska tas när man ska anordna en begravning, då kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som vet vad som behöver göras. Vi vägleder dig och finns här hela vägen från början till slut.

Vi på Fenix Begravningsbyrå har skapat flera enkla sätt att planera en begravning. Du kan planera allt via telefon med någon av våra rådgivare som guidar dig genom alla steg. Ett annat bra alternativ är att sitta hemma i lugn och ro med familjen och titta igenom alla alternativ i vårt planeringsverktyg på vår hemsida, där allt är enkelt upplagt. Tredje och fjärde alternativet är att träffa oss personligen genom ett hembesök eller boka ett möte med oss på Bergsmansgatan 4 i Karlskoga där vi har vår möteslokal.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Karlskoga

Att arrangera en begravning i Karlskoga behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vi på Fenix Begravningsbyrå Karlskoga strävar efter att ceremonin ska bli så varm och minnesvärd som möjligt när vi planerar tillsammans med dig. Det är alltid du som anhörig som vet bäst vad som är personligt och unikt med den avlidne. Med vår lyhördhet och förståelse kan vårt samarbete skapa en vacker begravning som genomsyrar den avlidnes liv och personlighet. Är det något särskilt du önskar att ha med under ceremonin, så säg till, vi gör vad vi kan för att uppfylla din önskan om det är praktiskt möjligt.

Det är ganska vanligt att man anlitar någon solist eller spelar upp på spotify den avlidnes favoritlåtar under ceremonin, det höjer stämningen och känns mycket personligt. Kanske kan barnbarnen rita fina teckningar som man kan dekorera kistan med och dekorera kistan med den avlidnes favoritblommor. Man kan även ta med ett fotografi eller personliga föremål som man lägger på kistan om man vill.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Karlskoga behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Karlskoga

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning