Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Forshaga

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå Forshaga.

Att förlora en familjemedlem är något av det svåraste som möter oss under vårt liv. Och vi vet hur tufft det kan vara att tvingas ordna med en begravning mitt i det kaos av känslor som härjar. Därför kan det vara tryggt att ha en begravningsbyrå att luta sig mot och som kan ge råd och hjälpa till med alla praktiska förberedelser.

Fenix Begravningsbyrå Forshaga kan hjälpa dig med planering och bokning av alla typer av begravningar; kyrkliga, borgerliga, enligt annan religiös trosuppfattning eller en begravning utan någon ceremoni alls. Vi har också möjlighet att ta hand om allt det juridiska som uppstår när någon gått bort.

Fenix Begravningsbyrå i Forshaga

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Forshaga

Fenix Begravningsbyrå Forshaga har stort fokus på lyhördhet. Det är viktigt för oss att du som anhörig känner att det är du som bestämmer, och att vi på Fenix ska hjälpa dig att ordna begravningen enligt dina önskemål.

Tillsammans med vår kostnadsfria rådgivare kan du sköta hela planeringen via telefon. Ni kan också samlas hela familjen vid datorn och använda det planeringsverktyg som finns på vår hemsida. När du är klar kommer vi att kontakta dig och gå igenom alla detaljer för att se till att inget har blivit fel.

Om du hellre vill mötas personligen kan du träffa en representant för Fenix Begravningsbyrå Forshaga – vi bokar in ett möte hos oss på Centrumhuset 35 i Forshaga eller så gör vi ett hembesök.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Forshaga

Att ordna en begravning i Forshaga behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Vår främsta uppgift är att stötta och att förverkliga dina önskningar. Alla begravningar är olika och som anhörig har man sin egen syn på hur man kan göra begravningen så personlig och nära som möjligt. Man vill gärna skapa en känsla av närhet till individen och hans eller hennes personlighet och intressen i livet. Och här är dina tankar viktiga. Oavsett hur ”konstiga” de kan tyckas vara så ta upp det med oss. Det finns inga fel eller rätt så länge det görs av respekt för den avlidne.

Det är vanligt att man dekorerar kistan med blommor, personliga föremål och ett fotografi. Barnen kan rita teckningar och man kan tala om den döde och de minnen man har tillsammans. Det är mycket vanligt att man spelar musik som den avlidna gillade, antingen live eller via Spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Forshaga behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Forshaga

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning