Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Ludvika

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Ludvika.

De flesta människor ställs inför att ta farväl av en nära anhörig som man håller av, någon gång i livet. Begravningsceremonin är ett sätt att ta farväl och är en viktig del i sorgearbetet, men att planera en begravning kan kännas både tungt och svårt när man just har förlorat någon.

Vår uppgift som begravningsentreprenör är att stötta, ge råd och tips i planeringen, så att begravningen känns vacker och minnesvärd. Vår begravningsbyrå står även till tjänst med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall. Vi anordnar alla typer av begravningar såsom enligt Svenska kyrkans ordning, borgerliga begravningar och tillhör du ett annat trossamfund så kan vi även ordna ceremonin efter dess seder.

Fenix Begravningsbyrå i Ludvika

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Ludvika

När man är mitt uppe i ett känslomässigt kaos kan allt kännas övermäktigt när man ska planera en begravning, särskilt när det är så mycket att tänka på. Då kan det vara skönt att överlåta saker och ting som man inte riktigt orkar med till en begravningsbyrå som kan ta över. Det är mycket beslut som ska tas och hos oss får du alltid en personlig rådgivare som vägleder dig genom hela processen utan kostnad.

Många av våra kunder uppskattar att i lugn och ro själva, och planera genom i vårt planeringsverktyg på vår hemsida. Där går man igenom en sak i taget med alla alternativ som finns och priser. Vill du träffa oss personligen i din hemmiljö gör vi även hembesök eller så finns i vår möteslokal på Storgatan 19 i Ludvika. (OBS! Bokning krävs.) Hur mycket eller hur lite du vill överlämna till oss bestämmer du helt själv.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Ludvika

Att arrangera en begravning i Ludvika behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Prata med oss om du har något i åtanke kring planeringen av ceremonin. Vi lägger stor vikt vid, och tar hänsyn till om den avlidne hade några speciella önskemål kring sin egen begravning. Vi på Fenix Begravningsbyrå Ludvika gör vårt bästa och lyssnar av dina tankar för att få rätt bild av hur han eller hon tänkt sig och att allt stämmer med vad du har tänkt dig.

Ett av de vanligaste inslagen vid en begravning är man framför några låtar av den avlidnes favoritmusik, det kan framföras av en solist eller man kan spela upp dom på spotify. Alla familjer har olika tankar och önskningar kring en begravning vilket gör att det blir personligt. För en tid sen var det en man som ville begravdas i sin kökssoffa. I sin sista önskan ville han begravas i samma soffa som han föddes i för ca 90 år sedan.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Ludvika behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Ludvika

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning