Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Sala

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå Sala.

De flesta av oss ställs inför att en kär närstående rycks bort från oss någon gång under ens liv. Sorgen och saknaden kan ta sig i olika uttryck men det uppstår många tankar, känslor och minnen efter en anhörigs bortgång. Den första tiden efter dödsfallet är det mycket praktiskt som måste ordnas oavsett vilken typ av avskedsceremoni eller begravning man ska anordna.

Hos oss på Fenix Begravningsbyrå Sala får du hjälp med att planera den typ av ceremoni du önskar eftersom vi arrangerar alla typer av begravningar. Vi anordnar kyrkliga begravningar ledda av en präst, borgerliga med valfri officiant eller en ceremoni enligt din religions ordning. Vi kan även stå till tjänst med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband med ett dödsfall. Vi hjälper till med precis så mycket eller så lite du vill.

Fenix Begravningsbyrå i Sala

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Sala

På Fenix begravningsbyrå är personlig rådgivning kostnadsfri när du via telefon planerar en begravningsceremoni tillsammans våra rådgivare. Det är många beslut som man ska ta ställning till när man anordnar en begravning. Därför kan det vara skönt och tryggt att vända sig till någon som du kan får råd av och som vet vad som behöver göras i en svår stund som denna.

Vi på Fenix Begravningsbyrå Sala erbjuder flera smidiga sätt att planera en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro och boka allt online tillsammans med familjen och titta igenom alla alternativ steg för steg i vårt planeringsverktyg. Vill du hellre få hjälp med planering av begravningen personligen, gör vi gärna ett hembesök eller så bokar vi in ett möte i vår möteslokal på Fredsgatan 22 i Sala.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Sala

Att arrangera en begravning i Sala behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

I dagens moderna samhälle kan man påverka hur en begravning ska utformas och göra den mer personlig, vilket var nästan omöjligt förr. Det är många som i förväg också arrangerar sin egen begravning medan man är i livet för att underlätta för de anhöriga eller för att man vill begravas på ett visst sätt. Vi som begravningsbyrå gör vad vi kan för att hitta de inslag i ceremonin som kan knyta an till vem den avlidne var och vilka intressen han eller hon hade.

Berätta för oss på Fenix Begravningsbyrå Sala hur just ni vill anordna ceremonin så att den blir så personlig och minnesvärd som möjligt. Några sätt att göra en begravning personlig är kan vara att man bygger upp en miljö och dekorerar med personliga saker från den avlidnes hobby runt kistan. Man kan också göra ceremonin lite mer personlig genom att någon håller ett personligt tal och välja speciella musikstycken som spelas upp.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sala behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sala

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning