Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Strängnäs

Trygg begravning och juridisk hjälp i Strängnäs – alltid fast pris

Strängnäs
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Strängnäs

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Strängnäs.

När någon nära anhörig som man håller kär avlider så förändras ens liv. Sorgen skapar ofta starka reaktioner och det är inte ovanligt att man upplever chock, ilska och uppgivenhet. Det tar olika lång tid för var och en att bearbeta och ta sig igenom en sorg. För oss på Fenix Begravningsbyrå Strängnäs handlar en begravning om ett viktigt personligt avsked när man mist någon man älskar.

För att orka gå vidare i livet, så är det värdefullt om begravningen blir ett vackert minne som ger en känslomässig frid. Fenix Begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningar och guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till.

Vi hjälper dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, transport, gravsättning med mera. Vi står även till tjänst med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall och du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Strängnäs

Det finns inget som säger att man måste anlita en begravningsbyrå när man anordnar en begravning. Känner man att man orkar kan man beställa allt själv och ordna med hela begravningen på egen hand. För oss på Fenix Begravningsbyrå Strängnäs är det ett hedrande uppdrag att få förtroendet att hjälpa till och vara ett stöd i en svår tid i livet. Vi erbjuder flera olika sätt planera en begravning.

Om du ringer till oss hjälper en rådgivare dig genom hela processen, steg för steg. Går du in på vår hemsida online hittar du ett planeringsverktyg som tar dig igenom de olika stegen i planeringen. Här visas alla de alternativen som vi erbjuder med bilder och priser och du planerar en sak i taget.

Vi erbjuder även personlig hjälp om du behöver, där vi träffas för att gå igenom allt. Vi kan boka ett möte på vårt möteskontor i Strängnäs eller så gör vi ett hembesök om du vill.

Möteslokaler i Strängnäs

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå