Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Strängnäs

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Strängnäs.

När någon nära anhörig som man håller kär avlider så förändras ens liv. Sorgen skapar ofta starka reaktioner och det är inte ovanligt att man upplever chock, ilska och uppgivenhet. Det tar olika lång tid för var och en att bearbeta och ta sig igenom en sorg. För oss på Fenix Begravningsbyrå Strängnäs handlar en begravning om ett viktigt personligt avsked när man mist någon man älskar.

För att orka gå vidare i livet, så är det värdefullt om begravningen blir ett vackert minne som ger en känslomässig frid. Fenix Begravningsbyrå arrangerar alla typer av begravningar och guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till.

Vi hjälper dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, transport, gravsättning med mera. Vi står även till tjänst med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall och du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Strängnäs

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning i Strängnäs

Det finns inget som säger att man måste anlita en begravningsbyrå när man anordnar en begravning. Känner man att man orkar kan man beställa allt själv och ordna med hela begravningen på egen hand. För oss på Fenix Begravningsbyrå Strängnäs är det ett hedrande uppdrag att få förtroendet att hjälpa till och vara ett stöd i en svår tid i livet. Vi erbjuder flera olika sätt planera en begravning.

Om du ringer till oss hjälper en rådgivare dig genom hela processen, steg för steg. Går du in på vår hemsida online hittar du ett planeringsverktyg som tar dig igenom de olika stegen i planeringen. Här visas alla de alternativen som vi erbjuder med bilder och priser och du planerar en sak i taget.

Vi erbjuder även personlig hjälp om du behöver, där vi träffas för att gå igenom allt. Vi kan boka ett möte på vårt möteskontor i Strängnäs eller så gör vi ett hembesök om du vill.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Strängnäs

Att ordna en begravning i Strängnäs behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

Personliga önskemål på en begravning kan se väldigt olika ut och därför är ingen begravning den andra lik. Om den avlidne hade någon hobby eller ett intresse kan man dekorera kistan kring ett tema, golftema om denne spelade golf eller med den avlidnes favoritgitarr. Det har hänt att de anhöriga själv målat kistan med ett personligt motiv.

Fenix Begravningsbyrå Strängnäs kan hjälpa till att anlita en solist som kan sjunga en eller några av den avlidnes favoritlåtar på begravningen, musik ger en fin stämning på ceremonin. Om någon håller ett personligt tal under ceremonin eller vid minnesstunden är det ett fantastiskt fint inslag som ger en varm prägel på begravningen.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Strängnäs behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Strängnäs

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning