Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Kungsängen

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Kungsängen.

Vi på Fenix Begravningsbyrå grundar vår verksamhet på att lyssna till de anhörigas behov av mer transparens och större tillgänglighet vid planering av en begravning. För oss handlar en begravning om att fylla den med kärlek, minnen och berättelser om den avlidne och att vara flexibla när man ska hedra ett liv som har varit men som har tagit slut. Hos oss får du hjälp med att planera en vacker ceremoni på dina villkor.

Vi vill underlätta och vara ditt stöd under hela vägen med planeringen och genomförandet av begravningen. Fenix begravning arrangerar kyrkliga som borgerliga begravningar men också begravningar med andra trosinriktningar. Vi hjälper även till med kontakt av präst, transport, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix Begravningsbyrå i Kungsängen

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket som ska ordnas, planeras och beslutas när man ska ordna med en begravning. Men det behöver inte vara så svårt och krångligt som det kan låta. Vi vägleder dig genom hela processen och tar hand om det som du tycker känns svårt och krångligt. Vi erbjuder flera sätt att planera en begravning och du väljer det sätt som känns mest bekvämt för dig. Att boka allt per telefon är ett populärt alternativ, då får du en personlig rådgivare som guidar dig genom hela processen steg för steg och det är helt kostnadsfritt.

En del tycker att det känns obekvämt och sårbart att sitta och planera en begravning med en person som man inte känner. Därför har vi ett planeringsverktyg här på hemsidan för dig som vill sitta hemma i lugn och ro och gå igenom alternativen. Här kan du se alla priser och allt är upplagt steg för steg och du bokar i din egen takt. Om det dyker upp frågor kring valen finns vi bara ett telefonsamtal bort. Om du tycker att det känns tryggare att planera när man får prata med en fysisk person gör vi gärna ett hembesök.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Kungsängen

Att ordna en begravning i Kungsängen behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga önskemål

För att sätta en personlig prägel på en ceremoni tar vi alltid hänsyn till den avlidnes önskemål om denne hade några. Vi hjälper dig att väva ihop dina och den avlidnes önskemål så att allt blir som du har tänkt dig. Det finns många fina sätt att skapa en personlig prägel för ett sista farväl, som sedan kan vara ett vackert minne man kan bära med sig från begravningen. Oftast är präster och officianter mycket skickliga på att få fram en personlig känsla av den avlidne i sina berättelser under ceremonin. Ett vanligt inslag är att boka en solist som framför favoritlåtar som den avlidne gillade eller spela upp låtarna på spotify.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Kungsängen behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Kungsängen

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning