Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 517 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Täby

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Täby.

För oss på Fenix handlar en begravning om ett viktig personligt avsked när man mist en anhörig som man älskar. För att orka gå vidare med det liv man lever så är det värdefullt om begravningen blir ett vackert minne som ger en känslomässig frid. Vi vill fylla ceremonin med kärlek och minnen och berättelser om den avlidne.

Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Vi hjälper dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, transport, gravsättning med mera. Vi står även till tjänst med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Täby

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på kring en begravning. Våra personliga rådgivare guidar dig genom hela processen när du planerar en begravning tillsammans med oss via telefon, vilket är helt kostnadsfritt. Du kan även boka genom att använda vårt planeringsverktyg hemifrån, se alla valmöjligheter och priser steg för steg tillsammans med din familj. Vi gör även hembesök om du hellre vill träffa oss personligen. Uppstår det frågor under planeringen så finns vi bara ett telefonsamtal bort.

När vi har fått in beställningen kontaktar vi dig och går igenom hela beställningen så att allt blir rätt. Oavsett på vilket sätt du väljer att planera får du alltid en offert som du kan titta igenom. Ingenting är bindande förrän du har godkänt offerten. Det kan vara tryggt att veta att under ceremonin finns det en representant från Fenix Begravningsbyrå som stöttar dig, tar emot alla blommor och dekorerar runt kistan med alla blommor, tar emot alla gäster, delar ut programblad, säkerställer att allt går som planerat och städar upp i kyrkan efteråt.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Täby

Att ordna en begravning i Täby behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Vår önskan är att skapa en varm, minnesvärd och personlig ceremoni som har den avlidnes speciella önskemål grund. Vi lägger stor vikt i att lyssna av dina tankar och berättelser, så att allt stämmer med vad du har tänkt dig. Har du idéer om hur ceremonin ska utformas, tveka inte berätta för oss så gör vi vad vi kan för att det ska verkställas

Vi har sett barnbarn sjunga den bortgångna mormors favoritsång och visat bildspel från glädjestunder ur dennes liv. Prästen eller en officiant brukar vara duktiga på att få fram det speciella med den avlidnes liv och personlighet under ceremonin i sin berättelse.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Täby behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Täby

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning