Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Sollentuna

Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Sollentuna. Hos oss blir du bemött med värme, omtanke och lyhördhet. Att förlora en vän eller anhörig kan kännas overkligt, även om det var väntat. För de flesta är det en ovan situation att planera en begravning, och många känner sig vilsna inför det praktiska arbete som följer. Vi avlastar och hjälper dig att skapa ett fint och minnesvärt avsked, helt på dina villkor.

Du kan vända dig till oss med allt som hör begravningen till. Hur mycket du vill lämna över till oss är helt upp till dig. Våra duktiga rådgivare finns som stöd hela vägen och du får alltid en personlig kontakt som tar ansvar för att allting blir som du önskar. Våra jurister kan hjälpa till med att få ordning på bouppteckning och andra juridiska aspekter som uppstår i samband med ett dödsfall. Vi kan även hjälpa till med det praktiska under och efter själva ceremonin.

Fenix Begravningsbyrå i Sollentuna

Fenix begravningsbyrå
Cecilia Gårdell - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Charlotte Holst - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Jessica Wettermark - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Magnus Lorentzson - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Victoria Gårder - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Ann Nilsson Ahnstedt - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Sandra Bergman Bellqvist - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Elisabet Dinc - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Susanne Hindemith - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Laurel Wakeman - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Olivera Stojanovic - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Maria Ryber - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Madeleine Öhlin - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Gärd Fors - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på inför en begravning, och för er som anhöriga är det många beslut som ska fattas. Innan ni börjar planera kan det vara bra att ha en ungefärlig bild av hur ni vill att begravningen ska se ut, och om den bortgångne hade några egna önskemål. När du kontaktar oss får du alltid gratis rådgivning av en personlig kontakt som är med dig hela vägen.

Vi tycker att det är viktigt att du ska ha möjlighet att göra dina val på ett sätt som passar dig. Därför har du hos oss möjlighet att planera antingen via vår hemsida, telefon eller i ett möte hemma hos dig eller på vårt kontor. Om du väljer att göra din beställning online kontaktar vi dig efteråt för att stämma av så att allting blir rätt, och dyker det upp några frågor på vägen är det bara att slå oss en signal. Du kan i lugn och ro fundera över begravningen hemma i soffan eller någon annan plats där du känner dig bekväm.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Sollentuna

Att arrangera en begravning i Sollentuna behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Speciella önskemål

Det finns många olika sätt att göra begravningen till ett varmt och personligt avsked, och en hyllning till den bortgångnes liv. Så länge ceremonin är respektfull och tar hänsyn till den avlidnes vilja finns inga rätt eller fel, utan det är helt upp till er hur ni vill ha det. Vi på Fenix har lång erfarenhet av att förverkliga både enkla och ovanliga önskemål, så tveka inte att ta upp dina idéer med oss.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sollentuna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sollentuna

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning