Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Danderyd

Välkommen till en modern begravningsentreprenör i Danderyd – Fenix begravning.

Det kan vara svårt att tänka klart och orka ta tag i att planera en begravning när man har mist någon man älskar. Hos oss möts du av värme och omtanke och vi lyssnar till dina önskemål och hjälper dig i dina val, så att begravningen blir precis så som du önskar.

Det är vår uppgift att hjälpa dig med all planering och att arrangera en vacker och personlig begravning enligt Svenska kyrkans ordning eller en borgerlig begravning. Är du troende enligt en annan religion så ordnar vi naturligtvis det också. Vi står till tjänst även med bouppteckning eller annat som rör det juridiska i samband vid ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Danderyd

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Du kan vara lugn och trygg med oss, vi ordnar och beställer allt från präst, transport, representant, ceremonilokal till blommor och kista. Rådgivning och tips får du av oss kostnadsfritt av en personlig rådgivare. Du och dina anhöriga kan boka allt online i vårt planeringsverktyg om du vill, här kan du titta på alla våra alternativ som finns på vår hemsida, utan att behöva känna någon tidspress kring de val som ska göras.

Om du hellre vill ha ett personligt möte med oss, kan vi tillsammans diskutera och planera begravningen vid ett hembesök. När vi har fått in beställningen ringer vi dig och går igenom allt tillsammans så vi inte missar något. Ingenting är bindande förrän du godkänner offerten som vi skickar till dig, oavsett hur du bokar.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Danderyd

Att ordna en begravning i Danderyd behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Vi vill skapa en så varm, minnesvärd och personlig begravning som möjligt för dig och din familj. Fundera på om du vill ha med något särskilt som kan kännas viktigt och personligt. Det kan vara att boka en solist som framför en favoritlåt eller något annat fint och minnesvärt som kan knyta an till vem den avlidne var i livet. Har du några särskilda önskemål så var inte rädd för att tala om det för oss även om det känns lite ”udda”.

Alla begravningar är olika och ska vara det, eftersom det är en väldigt personlig ceremoni. Därför finns det ingenting som är fel om det känns rätt. En del familjer vill ha det enkelt och vill bara samla den närmaste familjen och andra slår på stort med långdragen ceremoni där man verkligen vill få ut det mesta av den sista stunden, tillsammans med många gäster.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Danderyd behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Danderyd

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning