Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 520 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Sundbyberg

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Sundbyberg.

Vi vet att mista någon som står en nära, är kanske det tuffaste och svåraste man kan uppleva i här livet. Hos oss blir du bemött med omtanke och lyhördhet. Vi vet hur omständligt det kan kännas att planera en begravning mitt i en svår tid. Det är samtidigt viktigt för sorgearbetet att avskedet blir en fin och minnesvärd stund.

Det är mycket att hålla reda på kring en begravning, men vi hjälper dig att bena ut vad som måste göras först och vad man kan vänta lite med. När du planerar med oss har du full kontroll över planeringen. Du kan samtidigt tryggt lämna över alla praktiska förberedelser till oss. Vi har erfarenhet av och arrangerar alla typer av begravningsceremonier. Det kan vara en kyrklig eller borgerlig ceremoni eller enligt någon annan trosuppfattning.

Fenix Begravningsbyrå i Sundbyberg

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Hos oss kan du planera på flera olika sätt. Du kan planera allt tryggt och enkelt per telefon tillsammans med våra personliga rådgivare helt kostnadsfritt. Vill du hellre boka och planera i vårt planeringsverktyg hemifrån går det också bra, då kan du din familj diskutera och se alla valmöjligheter steg för steg. Vi gör även hembesök och hjälper dig på plats, om du tycker det känns tryggare. När beställningen är klar ringer vi upp dig och går igenom hela beställningen så vi inte missar något. Sedan får du hem en offert och ingenting är bindande förrän du har skrivit under offerten.

Det som kan vara bra att tänka på innan planeringen är vilken kyrka eller kapell man vill hålla ceremonin i. Vilken typ av gravplats eller ska askan spridas? Hur många personer kan tänkas komma till ceremonin? Ska det vara en minnesstund med mat och dryck?

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Sundbyberg

Att arrangera en begravning i Sundbyberg behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Särskilda önskemål

Ceremonin är till för att hedra den avlidne, och genom att knyta an till vem han eller hon var i livet kan man göra begravningen personlig och respektfull. Kanske hade den avlidna några egna önskemål om sin begravning? Då ska vi ha dennes önskan som grund när vi planerar. Har du några egna önskemål så tveka inte att ta upp det med oss även om det är av det ovanliga slaget.

Vi vill alla hedra vår anhörige som avlidit och det gör vi på olika sätt. En del vill ha det enkelt och stillsamt och en minnesstund där endast familjen närvarar och andra vill ha många gäster där alla är välkomna. Men det vanligaste är att familjen, släkten och några av de närmaste vännerna närvarar.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sundbyberg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sundbyberg

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning