Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Sundbyberg

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Sundbyberg.

Vi vet att mista någon som står en nära, är kanske det tuffaste och svåraste man kan uppleva i här livet. Hos oss blir du bemött med omtanke och lyhördhet. Vi vet hur omständligt det kan kännas att planera en begravning mitt i en svår tid. Det är samtidigt viktigt för sorgearbetet att avskedet blir en fin och minnesvärd stund.

Det är mycket att hålla reda på kring en begravning, men vi hjälper dig att bena ut vad som måste göras först och vad man kan vänta lite med. När du planerar med oss har du full kontroll över planeringen. Du kan samtidigt tryggt lämna över alla praktiska förberedelser till oss. Vi har erfarenhet av och arrangerar alla typer av begravningsceremonier. Det kan vara en kyrklig eller borgerlig ceremoni eller enligt någon annan trosuppfattning.

Fenix Begravningsbyrå i Sundbyberg

Fenix begravningsbyrå
Cecilia Gårdell - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Charlotte Holst - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Jessica Wettermark - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Magnus Lorentzson - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Victoria Gårder - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Ann Nilsson Ahnstedt - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Sandra Bergman Bellqvist - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Elisabet Dinc - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Susanne Hindemith - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Laurel Wakeman - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Olivera Stojanovic - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Maria Ryber - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Madeleine Öhlin - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Gärd Fors - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg

Planera en begravning

Hos oss kan du planera på flera olika sätt. Du kan planera allt tryggt och enkelt per telefon tillsammans med våra personliga rådgivare helt kostnadsfritt. Vill du hellre boka och planera i vårt planeringsverktyg hemifrån går det också bra, då kan du din familj diskutera och se alla valmöjligheter steg för steg. Vi gör även hembesök och hjälper dig på plats, om du tycker det känns tryggare. När beställningen är klar ringer vi upp dig och går igenom hela beställningen så vi inte missar något. Sedan får du hem en offert och ingenting är bindande förrän du har skrivit under offerten.

Det som kan vara bra att tänka på innan planeringen är vilken kyrka eller kapell man vill hålla ceremonin i. Vilken typ av gravplats eller ska askan spridas? Hur många personer kan tänkas komma till ceremonin? Ska det vara en minnesstund med mat och dryck?

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Sundbyberg

Att arrangera en begravning i Sundbyberg behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Särskilda önskemål

Ceremonin är till för att hedra den avlidne, och genom att knyta an till vem han eller hon var i livet kan man göra begravningen personlig och respektfull. Kanske hade den avlidna några egna önskemål om sin begravning? Då ska vi ha dennes önskan som grund när vi planerar. Har du några egna önskemål så tveka inte att ta upp det med oss även om det är av det ovanliga slaget.

Vi vill alla hedra vår anhörige som avlidit och det gör vi på olika sätt. En del vill ha det enkelt och stillsamt och en minnesstund där endast familjen närvarar och andra vill ha många gäster där alla är välkomna. Men det vanligaste är att familjen, släkten och några av de närmaste vännerna närvarar.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Sundbyberg behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Sundbyberg

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning