Länge leve livet

Ditt liv är fullt av många små händelser och storartade ögonblick som tillsammans gör dig till den du är. Det är genom att titta tillbaka på livets alla äventyr, vändningar och upptåg som du kan se allt utifrån ett större perspektiv. Vi vill ge dig som anhörig möjligheten att minnas den du saknar genom att hylla dennes liv. Vi hjälper dig att berätta den sista och minnesvärda pusselbiten i personens livshistoria. Vi hjälper dig att hylla livet.

 

Varför Fenix?

Det ska vara smidigt att ordna en vacker begravning – utan onödig oro. För oss på Fenix handlar det om så mycket mer än att bara erbjuda dig ett lågt pris. Det ska vara enkelt så att du förstår hur saker funkar, platser man kan vara på och vilka produkter och priser som finns.

Det handlar även om att fungera som en rådgivare för dig i en svår och jobbig tid, att du alltid känner dig trygg med att Fenix ger dig den hjälp du behöver. Att du alltid kan lita på̊ att vi ger dig minnesvärda avsked utan onödiga kostnader.

Utmärkt service
Hos oss får du alltid en personlig rådgivare från första dagen och ett helt team som tillsammans kan ge tid det stöd som du behöver alla dagar i veckan mellan 08-20. Om du har en fråga om begravningar & traditioner, produkter & priser eller platser så är det bara att höra av dig. Ingen fråga är för liten eller för stor för oss.
Börja här – få utmärkt service
Mikael Novak
Enkel planering
Hos oss får du hjälp att planera begravningen oavsett var du finns eller när du har möjlighet att planera. Vi gjort all information om begravningar & traditioner, produkter & priser och platser så som kyrkor, kapell, kyrkogårdar och församlingshem tillgängliga genom vårt smidiga planeringsverktyg. Behöver du personlig service så finns vi här för att hjälpa dig via internet och telefon eller i ett personligt möte hos ett av våra ombud eller på ett av våra kontor.
Börja här – få utmärkt service
Rimligt pris
Hos oss så ska det inte finnas några otydligheter eller negativa överraskningar kring vad saker kostar. Vi har alltid ett fast pris som du själv kan kontrollera genom vårt smidiga planeringsverktyg. Genom att vi undviker onödiga mellanhänder, kontorslokaler och espressomaskiner så kan vi dessutom hålla ett rimligare pris jämfört med de flesta begravningsbyråer.
Börja här – få rimligt pris

Så ordnar du en begravning


Vi på Fenix finns här för att hjälpa dig och din familj

Charlotte Runius

Begravningsentreprenör

Jessica Wettermark

Begravningsentreprenör

Charlotte Ceder

Begravningsentreprenör

Veronica Moritz

Begravningsentreprenör

Jonathan Rubensson

Begravningsentreprenör

Mikael Novak

Begravningsentreprenör

Johannes Ekblad

Begravningsentreprenör

Här finns
vårt huvudkontor

Har du några frågor om begravningar eller om Fenix?
Du är alltid välkommen att kontakta oss
för personlig service.

HuvudkontorKundtjänst
Linnégatan 76
115 23 Stockholm
Telefon: 020-82 82 82
E-post: kund@fenixbegravning.se
Öppet: 08-20 alla dagar
Vänligen sänd all korrespondens till vårt huvudkontor. Skicka meddelande till oss
Huvudkontor
Klarabergsgatan 35
111 21 Stockholm
Vänligen sänd all korrespondens till vårt huvudkontor.
Kundtjänst
Telefon: 020-82 82 82
E-post: kund@fenixbegravning.se
Öppet: 08-20 alla dagar
Skicka meddelande till oss

Vi finns nära dig

Välj kommun för att se platser och ombud.