Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Uppsala

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Uppsala. Hos oss kan du få hjälp med att planera en minnesvärd, finstämd och vacker begravning i Uppsala med omnejd. Vi hjälper dig med planering av det praktiska men kan också hjälpa till med bouppteckning och annan juridik som uppstår vid en begravning.

Vi arrangerar begravningsceremonier enligt Svenska kyrkans ordning i kyrkor och kapell, eller enligt annan trosuppfattning. Självklart ordnar vi personliga borgerliga begravningar och även begravningar utan någon speciell ceremoni.

Fenix begravningsbyrå i Uppsala

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremoni

Planera begravningen i lugn och ro tillsammans med familjen. Du kan använda vårt planeringsverktyg på Fenix begravnings hemsida, där kan du se alla alternativ som finns. Vill du hellre ha hjälp att planera via telefon tillsammans med någon av våra rådgivare, så kontakta oss - det är helt kostnadsfritt. Vi kommer gärna på hembesök om du hellre vill tala med någon av våra representanter och få personlig hjälp med att planera.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Uppsala

Att arrangera en begravning i Uppsala behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

För att avskedsstunden ska bli så minnesvärd som möjligt kan det vara bra att tänka efter om det är något särskilt personligt som man kan ha med i ceremonin. Även om du har en önskan som känns udda så tveka inte att ta upp det med oss. Ceremonin är till för att hedra den avlidne, och genom att knyta an till vem han eller hon var i livet kan man göra begravningen personlig och respektfull.

En begravning kan se ut på många olika sätt. En del vill ha en enkel och stillsam minnesstund tillsammans med familjen utan ceremoni och andra vill ha många gäster där alla är välkomna. Det vanligaste är att familjen och några av de närmaste vännerna närvarar. Vi vill alla hedra vår anhörig som avlidit och det gör vi alla på olika sätt. Oavsett hur du och din familj vill ta avsked så finns det inget som är rätt eller fel. Det som känns rätt är alltid rätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Uppsala behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Uppsala

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning