Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Järfälla

Välkommen till Fenix begravning - din moderna begravningsbyrå i Järfälla.

Vi hjälper dig att planera en personlig och stämningsfull begravning helt på dina villkor. Vårt mål är att underlätta för dig som anhörig i en svår tid, och att din upplevelse av begravningen ska bli så bra som möjligt.

Vi har lång erfarenhet av att arrangera begravningar enligt kyrkans ordning och borgerliga begravningar, men även ceremonier av annan typ. Vi kan hjälpa till med alla praktiska förberedelser och finnas till hands med råd och stöd hela vägen, men det är upp till dig hur mycket eller lite du vill göra själv.

Fenix Begravningsbyrå i Järfälla

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket att tänka på inför en begravning. Några av de vanligaste valen att fundera över är om begravningen ska vara kristen, borgerlig eller av annan typ, var ceremonin ska äga rum och hur innehållet ska se ut, val av kista eller urna, blommor, gravsten och mycket mer. Rådgivning är alltid kostnadsfri när du kontaktar oss, och vi hjälper dig gärna med alla dina funderingar.

För oss är det självklart att du ska kunna känna dig trygg med att planera begravningen hos oss, och att du ska kunna göra det på ett sätt som känns enkelt och bekvämt för dig. Därför har du möjlighet att göra dina val hos oss online, via telefon eller i ett personligt möte. Du väljer det sätt som passar dig bäst.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Järfälla

Att arrangera en begravning i Järfälla behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Vi hjälper er att sätta en personlig prägel på begravningen oavsett hur enkel eller påkostad ni önskar den. Idéer kring en begravning kan se ut på många olika sätt. Om man till exempel vill hylla en närståendes stora kärlek till havet kan det göras genom att sprida askan till havs eller att låta hela begravningen gå i ett havstema, men lika hedrande kan det vara med ett väl valt musikstycke som speglar vem den bortgångne var. Hur era önskemål än ser ut, kommer vi att göra vårt yttersta för att de ska bli verklighet så långt det är möjligt.
När du kontaktar oss på Fenix begravning i Järfälla behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Järfälla

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning