Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Ekerö

Trygg begravning och juridisk hjälp i Ekerö – alltid fast pris

Mälarö Torg 4, Ekerö (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix begravningsbyrå i Ekerö

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Ekerö.

En begravning för oss handlar om ett personligt avsked och att man skapar ett värdefullt och vackert minne som hjälper till så att man orkar gå vidare med det liv man lever, när man har mist en anhörig som man älskar. I samband med ett dödsfall är det många frågor som man måste ta ställning till. En del bör man ordna med på en gång och andra saker kan man vänta lite med. Vi vill underlätta och hjälpa dig att sära på begreppen och att det ska bli så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj.

Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Så det spelar ingen roll vilken religion du tillhör. Vi hjälper dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, transport, gravsättning med mera. Vi står även till tjänst med juridiska frågor som till exempel bouppteckning. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå

Vad våra kunder sagt

Oavsett om du står inför ett föränderligt skede eller en svår stund i livet finns Fenix vid din sida. Så här säger några av våra kunder om oss:

Planera en begravning

Tillsammans med våra personliga rådgivare kan du planera helt kostnadsfritt per telefon. Vi guidar dig genom hela processen när du planerar en värdig minnesvärd begravning tillsammans med oss. Du kan även boka genom att använda vårt planeringsverktyg hemifrån, se alla valmöjligheter steg för steg tillsammans med din familj. Uppstår det frågor under planeringen så finns vi bara ett telefonsamtal bort. Vi gör även personliga hembesök om du hellre vill träffa oss personligen.

När vi har fått in beställningen kontaktar vi dig och går igenom hela begravningen så att allt blir rätt. Under ceremonin finns en representant från Fenix begravningsbyrå i Ekerö som stöttar dig, tar emot alla blommor och dekorerar med blommorna runt kistan, tar emot alla gäster, delar ut programblad, säkerhetsställer att allt går som planerat och städar upp i kyrkan efteråt.

Möteslokaler i Ekerö

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå