Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Ekerö

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Ekerö.

En begravning för oss handlar om ett personligt avsked och att man skapar ett värdefullt och vackert minne som hjälper till så att man orkar gå vidare med det liv man lever, när man har mist en anhörig som man älskar. I samband med ett dödsfall är det många frågor som man måste ta ställning till. En del bör man ordna med på en gång och andra saker kan man vänta lite med. Vi vill underlätta och hjälpa dig att sära på begreppen och att det ska bli så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj.

Vi guidar dig igenom alla moment som hör en kyrklig, borgerlig eller annan religiös begravning till. Så det spelar ingen roll vilken religion du tillhör. Vi hjälper dig med bokning av ceremonilokal, präst, borgerlig officiant, representant, minnesstundslokal, solist, transport, gravsättning med mera. Vi står även till tjänst med juridiska frågor som till exempel bouppteckning. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite du vill ha hjälp med.

Fenix begravningsbyrå i Ekerö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Tillsammans med våra personliga rådgivare kan du planera helt kostnadsfritt per telefon. Vi guidar dig genom hela processen när du planerar en värdig minnesvärd begravning tillsammans med oss. Du kan även boka genom att använda vårt planeringsverktyg hemifrån, se alla valmöjligheter steg för steg tillsammans med din familj. Uppstår det frågor under planeringen så finns vi bara ett telefonsamtal bort. Vi gör även personliga hembesök om du hellre vill träffa oss personligen.

När vi har fått in beställningen kontaktar vi dig och går igenom hela begravningen så att allt blir rätt. Under ceremonin finns en representant från Fenix begravningsbyrå i Ekerö som stöttar dig, tar emot alla blommor och dekorerar med blommorna runt kistan, tar emot alla gäster, delar ut programblad, säkerhetsställer att allt går som planerat och städar upp i kyrkan efteråt.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Ekerö

Att arrangera en begravning i Ekerö behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Vår önskan är att skapa en så varm, minnesvärd och personlig ceremoni som det bara går. Finns det något uttalat önskemål som den avlidne hade om sin begravning? Det bör ligga till grund när man planerar en begravning, för att respektera dennes önskemål. Ett personligt sätt kan vara t.ex. att boka en solist som framför favoritlåtar som påminner om och får fram känslan av den avlidne. Det är vanligt att prästen eller en officiant berättar om den avlidnes liv och personlighet under ceremonin.

Vi strävar efter att vara nytänkande, flexibla och serviceinriktade i mötet med dig. Har du några idéer i tankarna men som kan kännas lite udda, så tveka inte att ta upp det med oss. Vi vill alla hedra vår anhörig som avlidit och det gör alla familjer på olika sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Ekerö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Ekerö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning