Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Huddinge

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå i Huddinge. Du som just har mist en närstående befinner dig i en väldigt speciell situation, som för de allra flesta är ny och ovan. Mitt i en alldeles färsk sorg och kanske även i chock, ställs du inför ansvaret att bringa ordning i det kaos som uppstår. Kanske är det första gången du vänder dig till en begravningsbyrå, och det är inte så lätt att ha koll på vad vi faktiskt gör. Områdena vi kan ta hand om är många, och du bestämmer själv hur mycket du vill lämna över till oss.

Vi kan hjälpa till med i princip all planering och alla förberedelser inför begravningen, från kontakt med myndigheter och bouppteckning till val av gravsten och planering inför minnesstund. Oavsett om ni önskar en borgerlig begravning eller en ceremoni i enlighet med något trossamfunds seder, kan du vara trygg med att vi ser till att den blir precis som ni önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Huddinge

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Några grundläggande saker som det är bra att ni anhöriga först är överens om är ifall begravningen ska vara borgerlig, kristen, eller enligt något annat trossamfund, om det ska vara en kist- eller urnbegravning, samt vilken typ av gravsättning ni önskar. Rådgivning är alltid kostnadsfri hos oss, och du får självklart en personlig kontakt som är med dig hela vägen. Många uppskattar möjligheten att i lugn och ro kunna planera och boka med vårt planeringsverktyg på hemsidan, men det går lika bra att sköta allt via telefon eller i ett möte om ni föredrar det.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Huddinge

Att arrangera en begravning i Huddinge behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Det är vanligt att vilja visa hur mycket den avlidne betydde genom att göra begravningsceremonin så personlig som möjligt. Att hedra det liv som varit och ta ett fint avsked går att göra på många olika sätt. Vi hjälper gärna till med inspiration, och har du egna önskemål ser vi till att det blir precis som du vill ha det så långt det är praktiskt möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Huddinge behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Huddinge

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning