Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Tumba

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Tumba.

Vi vet att du går igenom en tung fas i livet just nu, vårt jobb är att vara här för att avlasta och ta hand om det som känns svårt för dig. Vi vill stötta dig från början till slut och jobbar hela tiden efter dina villkor. Vi vill hjälpa dig att skapa en fin, personlig avskedsceremoni tillsammans med dig som du kan minnas tillbaka till.

Vi arrangerar alla typer begravningsceremonier oavsett trosuppfattning. Med din tillåtelse kan vi ordna allt från bokning av ceremonilokal, bokning av präst eller borgerlig officiant, solist, minnesstundslokal till gravsättning med mera. Du bestämmer själv vad du vill ordna själv och vad du vill ha hjälp med. Dessutom finns vi bara ett telefonsamtal bort om du behöver prata, få råd eller har funderingar kring begravningen.

Fenix Begravningsbyrå i Tumba

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Att planera en begravning innebär bland annat att bestämma var begravningen ska äga rum, i en kyrka eller i ett kapell. Eller planerar du kanske att anordna ceremonin på en annan plats? Det är mycket som ska ordnas och beslutas. Du kan vara trygg när du kontaktar oss, och vi går igenom allt som måste göras steg för steg och du tar beslut allteftersom det kommer. Vi ser till att allt ordnas och inget glöms bort.

Tillsammans med våra proffsiga rådgivare kan du boka allt per telefon. Därefter får du en offert och inget är bindande förrän du har godkänt offerten. Samma sak gäller både om du bokar allt online eller vid ett personligt möte, då du får hjälp med planeringen av en representant. Fördelen med att boka online i vårt planeringsverktyg är att där finns allt utförligt beskrivet med bilder och priser. Du kan i lugn och ro planera tillsammans med familjen utan att känna dig stressad.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Tumba

Att arrangera en begravning i Tumba behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

För att skapa en varm och personlig begravning måste man ta hänsyn till många faktorer. Viktigaste är kanske att ta hänsyn till den bortgångnes önskemål, om denne hade några. Sen funderar på om ni vill ha med något som kan kännas unikt och personligt under ceremonin. Det är inte alltid lätt att komma på något sådant men man kan alltid önska en fin låt som påminner om den avlidne. Det kan framföras av en solist eller spelas upp på spotify.

En begravning är en väldig personlig ceremoni och alla ser därför olika ut. Önskemålen om hur den ska utformas varierar stort. Vissa familjer vill bara ha en enkel och stilla minnesstund medan andra vill ha en begravning där både släkt och alla vänner som den avlidne kände ska få komma. Det finns inget som säger att det ska vara på det ena eller det andra sättet, utan det som känns rätt för er familj är det som ska styra.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Tumba behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Tumba

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning