Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Järna

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå i Järna. Hos oss får du all den hjälp du önskar när du står inför att planera en begravning. Med omtanke och lyhördhet ordnar vi en vacker och minnesvärd ceremoni enligt dina önskemål. Vi arrangerar såväl borgerliga som kyrkliga begravningar, eller ceremonier enligt något annat trossamfund.

Det är möjligt att anordna en begravning på egen hand, utan att ta hjälp av en begravningsbyrå. Men det är mycket att hålla reda på och svåra beslut att fatta, och det är viktigt att ingenting viktigt glöms bort. Med vår hjälp kan du vara precis så delaktig som du själv önskar. Vi anpassar oss efter dina önskemål och kan ta hand om allt som hör en begravning till, såsom det juridiska, transporter, tömning av bostaden och mycket annat.

Fenix Begravningsbyrå i Järna

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi tycker att det är självklart att du ska kunna planera begravningen på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Därför har du möjlighet att hos oss planera antingen via vår hemsida, telefon eller i ett personligt möte.

Många uppskattar att kunna göra sina val på en tid och plats som passar dem, till exempel hemma i soffan tillsammans med familjen. På vår hemsida kan du gå igenom alla alternativ i lugn och ro utan tidspress, och dyker det upp frågor är du alltid välkommen att ringa oss för gratis rådgivning. Det går förstås lika bra att boka allting via telefon. Det finns dessutom möjlighet att boka ett möte med någon av våra representanter om du föredrar det, antingen genom ett hembesök eller på vårt kontor

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Järna

Att arrangera en begravning i Järna behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Det finns många olika sätt att minnas och ta farväl av den som inte längre finns bland oss, och ni som kände den bortgångne vet bäst hur ceremonin blir en fin hyllning med personlig prägel. Vilka önskemål ni än har, kommer vi att göra vårt yttersta för att de ska bli verklighet så långt det är praktiskt möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Järna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Järna

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning