Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Södertälje

Varmt välkommen till oss på Fenix.

Vi hjälper dig att ordna en personlig och minnesvärd begravning i Södertälje.

Det är vanligt att känna sig vilsen inför att planera en begravning. Det är många olika moment att hålla reda på, och det är viktigt att ingenting glöms bort. Samtidigt gör kanske förlusten och sorgen att man inte riktigt är sig själv. När du vänder dig till oss kan du tryggt lämna över de delar du inte vill eller orkar göra själv, och samtidigt kunna behålla kontrollen över begravningen så att den blir som du vill ha den. Vi är lyhörda och anpassar oss efter dig.

Hos oss får du alltid en personlig rådgivare och kostnadsfri rådgivning på det sätt som passar dig. Vi kan ta hand om alla praktiska moment som hör begravningen till, även det juridiska, och hjälper dig att reda ut alla frågetecken och funderingar. Oavsett vilken typ av begravning ni väljer kan ni ta hjälp av oss både med planering och under själva ceremonin, så att ni kan få ro att ta ett vackert avsked av er närstående.

Fenix Begravningsbyrå i Södertälje

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vårt mål är att underlätta för dig så mycket vi bara kan, och att du tryggt, enkelt och bekvämt ska kunna planera begravningen på ett sätt som passar dig. Därför kan du hos oss välja att antingen boka på vår hemsida, via telefon eller i ett möte. Din personliga kontakt hos oss hjälper dig så mycket eller lite du vill längs hela vägen, och tar ett helhetsansvar så att du kan känna dig trygg med att allting blir rätt.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Södertälje

Att arrangera en begravning i Södertälje behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
På ett kontor eller via telefon & internet - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Varje människa har sin unika livshistoria. Det var ni anhöriga som kände er närstående i livet, vet hur han eller hon var som person och vilka erfarenheter som format honom eller henne. Därför är det också ni som vet om en traditionell ceremoni med de allra närmaste är det som passar bäst, eller om er anhörige skulle ha uppskattat en stor fest som en hyllning till dennes liv, där tårar blandas med skratt och varma minnen. Kanske har den bortgångne själv uttryckt en annorlunda önskan inför sin egen begravning. Vi hjälper er oavsett vilka önskemål ni har, så länge det är praktiskt möjligt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Södertälje behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Södertälje

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning