Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Solna

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Solna.

Vi hjälper dig att ordna en vacker och personlig begravning precis som du vill ha den. Hos oss får du råd och hjälp att ta dig igenom alla svåra beslut som måste tas när en nära anhörig har gått bort. Vi finns här för att underlätta och göra det så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig och din familj i denna svåra stund.

Vår uppgift är att vara ett stöd och underlätta planeringen med att arrangera en fin begravning enligt kyrkans ordning eller enligt en annan religion. Och naturligtvis ordnar vi en borgerlig ceremoni om du så önskar. Förutom att vi står till tjänst med allt det praktiska kring planering av begravningen kan vi även bistå med bouppteckning och annan juridik som kan uppstå i samband med ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Solna

Fenix begravningsbyrå

Planering av begravningsceremonin

Fenix Begravning ger dig full service med såväl fysisk som digital närvaro när du behöver det. Vi vill fungera som ett bollplank, och ta över i de stunder när allt känns svårt och övermäktigt. Vi erbjuder flera sätt att boka och planera en begravning. Hos oss kan du planera allt tillsammans med våra personliga rådgivare helt kostnadsfritt. Alternativt kan du sitta hemma i lugn och ro och använda vårt planeringsverktyg och titta igenom alla våra alternativ. Vill du träffa oss personligen, ansikte mot ansikte, gör vi gärna ett hembesök.

Det kan vara bra att fundera över vissa grundläggande frågor innan planeringen, som vilken typ av begravning, kyrklig eller borgerlig, vilken kyrkogård, kremering, jordbegravning eller om askan ska spridas.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Solna

Att arrangera en begravning i Solna behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Personliga Begravningar

Som alla vet så lever varje människa sitt liv på ett alldeles eget sätt, alla tänker och gör saker på olika sätt och tror även på olika saker. Därför tycker vi att man ska skapa en begravning som präglar den avlidnes liv på ett personligt sätt som knyter an till vem denne var i livet. Det kan man göra genom att ta hänsyn till den avlidnes önskemål i första hand - om det finns något uttalat. Prästen eller officianten brukar vara duktiga på att ta fram värmen och känslan av den avlidne i sina tal under ceremonin.

Alla begravningar är unika och skapar sin egen atmosfär oftast av sig självt, därför känns alla begravningar väldigt personliga. Det är vanligt att man använder någon favoritlåt som förknippas till den avlidne som framförs av en solist eller spelas upp på spotify. Man kan dekorera med blomsterarrangemang som går i färger som känns personliga, och får begravningen att kännas vacker. Har du idéer som kan prägla ceremonin personligt, gör vi allt för att det ska verkställas.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Solna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Solna

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning