Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 517 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Åkersberga

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Åkersberga.

Att mista en närstående innebär ofta en stor påfrestning och en omställning för de allra flesta. Det kan kännas tungt att i denna nya situation behöva ta hand om alla praktiska saker kring en begravning. Vi finns här och vill hjälpa dig att ta dig igenom alla svåra beslut och ta hand om det som känns jobbigt och svårt, helt på dina villkor. Det kan vara allt från bokning av präst och kyrka till planering av ceremoni och att ta hand om det juridiska kring en begravning.

Vi vill hjälpa dig att skapa en begravning som är så personlig och minnesvärd som du har tänkt dig. Det är oavsett vilket trossamfund du än tillhör, eller om du önskar borgerlig begravning och även en begravning utan ceremoni om du föredrar det. Vi anpassar oss till dina önskemål och vill du ha råd och idéer så ställer vi gärna upp.

Fenix Begravningsbyrå i Åkersberga

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är mycket som ska ordnas och planeras när man ska ordna en begravning. Men det behöver inte vara så svårt och krångligt som det kan låta. Vi vägleder dig genom hela processen och tar hand om det som du vill ha hjälp med. Vi erbjuder flera sätt att planera en begravning och du väljer det sätt som du känner dig mest bekväm med. Att boka en begravning med en personlig rådgivare är helt kostnadsfritt per telefon.

I en sårbar stund som denna kan det kännas obekvämt och sårbart att sitta och planera en begravning med en person som man inte känner. Man kan därför sitta hemma i lugn och ro och boka allt via vårt planeringsverktyg här på hemsidan. När det dyker upp frågor kring valen när du planerar finns vi här till hands, bara ett telefonsamtal bort. En del tycker att det känns tryggare att planera när man får prata med en fysik person öga mot öga, då ordnar vi det, via ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Åkersberga

Att arrangera en begravning i Åkersberga behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Att sätta en personlig prägel på en ceremoni kan man göra genom att ta hänsyn till den avlidnes önskemål och skapa ett moment under ceremonin som påminner om den avlidne. Har ni några särskilda tankar och idéer, hjälper vi gärna till med att uppfylla era önskemål så långt det är möjligt. Vid en kyrklig begravning så är det ofta prästen som har sista ordet vad man får göra och inte. Men vid en borgerlig begravning så bestämmer man nästan allt själv.

Det finns många fina sätt att skapa en personlig prägel för ett sista farväl, som sedan kan vara ett vackert minne man kan bära med sig från begravningen. Ett vanligt inslag är att boka en solist som framför favoritlåtar som den avlidne gillade eller spela upp låten på spotify. Man kan be prästen eller officianten berätta om den avlidnes personlighet och speciella händelser i livet som präglade den avlidne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Åkersberga behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Åkersberga

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning