Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Vaxholm

Välkommen till en modern begravningsbyrå – Fenix Begravningsbyrå i Vaxholm.

En begravning för oss handlar om ett personligt avsked till någon man håller kär. Men denna händelse är något av det svåraste som man kan uppleva här i livet. Vi vet att det kan kännas tungt att arrangera det avsked som en begravning innebär. Vår uppgift är att underlätta, stötta och avlasta dig genom att ta hand om det som du vill ha hjälp med och vara flexibla och lyhörda för dina önskemål. Du bestämmer själv hur delaktig du vill vara, vi kan ta hand delar av planeringen eller ta hand om allt.

Vi har en lång erfarenhet av olika typer av begravningar och vi anpassar oss till din trosuppfattning och arrangerar begravningen på dina villkor. Vi hjälper dig med allt som måste ordnas när man har förlorat en anhörig, allt det praktiska men också det juridiska som hör till. I Sverige är det vanligast med en kristen begravning men önskar du en begravning enligt en annan trosuppfattning, borgerlig begravning eller en begravning utan ceremoni så är det inga problem.

Fenix Begravningsbyrå i Vaxholm

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är en hel del som måste ordnas kring en begravning, därmed många val som måste göras. Vår uppgift är att avlasta och underlätta för dig och se till att all planering flyter på så smidigt som möjligt. Därför har vi skapat så att du har flera olika möjligheter att planera en begravning.

Du kan planera allt tillsammans med våra duktiga rådgivare som går igenom allt steg för steg i en telefonkontakt. Det är helt utan kostnad. Du kan använda vårt planeringsverktyg här på hemsidan, där kan du se alla olika val i varje steg. Vill du träffa oss personligen och få hjälp med planeringen, kan vi göra ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Vaxholm

Att ordna en begravning i Vaxholm behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestämmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

8 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

15 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

23 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Alla vill att en begravning ska få en så personlig prägel som möjligt. Om man väver ihop era önskemål och tar hänsyn den avlidnes önskemål, om denne hade några, så brukar begravningen automatiskt få en atmosfär som speglar den avlidne. Annars är det vanligt att man har ett fint fotografi på kistan på den avlidne. Många familjer väljer att framföra musik som den avlidne gillade, det kan man göra genom att låta en solist sjunga låtarna eller få de uppspelande via spotify.

Oftast känns alla begravningar väldigt personliga, hur man än tar avsked. Vi tycker att alla familjer ska skapa en begravning som det känns bäst för den egna familjen. Det spelar ingen roll om det är en enkel begravning med en nästan obefintlig ceremoni eller om det är en stor begravning. Det är ingenting som säger att det ena är bättre än det andra.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vaxholm behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vaxholm

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning