Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Värmdö

Varmt välkommen till Fenix Begravningsbyrå i Värmdö.

Det är en tuff upplevelse när man mister en nära anhörig. Man känner sig aldrig förberedd och känslan är att en dörr som stängs igen och en möjlighet går förlorad. Att planera en begravning i denna stund av känslomässig turbulens är inte lätt. Vi vill ge dig stöd från början till slut att planera en fin och personlig begravning. Vi arrangerar allt efter dina önskemål och du är delaktig så mycket som du önskar, så sköter vi resten.

Vår uppgift är att avlasta dig genom och ta hand om det praktiska och det juridiska, det som känns tungt att ta hand om själv. Vi hjälper dig att arrangera en personlig och minnesvärd ceremoni enligt den trossamfund du tillhör. Tillhör du inget trossamfund arrangerar vi en vacker begravning utan religiösa inslag eller vill du inte ha någon ceremoni så hjälper vi dig att ordna en fin avskedsstund om du så önskar.

Fenix Begravningsbyrå i Värmdö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Att planera en begravning innebär bland annat att bestämma vad det ska vara för typ av begravning. Ska det vara en kyrklig eller en borgerlig begravning? Kanske har du en annan trosuppfattning? Oavsett trosuppfattning så är det bra att diskutera var ceremonin ska hållas, i vilken kyrka, kapell eller en annan plats.

Du kan boka allt via telefon, då vi går igenom allt steg för steg i din takt. Tycker du det känns enklare kan du titta på vår hemsida där vi har lagt upp allt i ett planeringsverktyg, steg för steg. Fördelen med det är att du kan diskutera alla steg med din familj och boka tillsammans. Telefonrådgivningen hos oss är kostnadsfri och du får råd och tips av en personlig rådgivare. Känns det tryggare att diskutera med en fysisk person så kan vi göra ett hembesök, då vi tillsammans kan gå igenom allt och titta på bilder av de alternativ som finns.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Värmdö

Att arrangera en begravning i Värmdö behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

För att skapa en begravning som känns personlig måste man ta hänsyn till många faktorer. Till exempel om den bortgångne hade önskemål om hur han eller hon ville ha det på sin begravning. Ni i familjen kanske har en speciell idé om hur ni vill att det ska gå till eller vill ha något särskilt inslag som känns viktigt att ha med.

Prästen eller officianten har stor betydelse, och gör mycket för att skapa en personlig prägel under ceremonin. De är skickliga på att få fram det personliga och spegla vem den avlidne var utefter din berättelse. Ett vanligt inslag som många har med är musik eller favoritlåtar som den avlidne gillade eller som påminner om den bortgångne.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Värmdö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Värmdö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning