Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå på Lidingö

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå på Lidingö. Vårt mål är att underlätta för dig som nyligen mist en närstående, så att du kan fokusera på det du vill och tryggt överlåta resten till oss.

Du kan lämna över precis så mycket eller lite du vill till oss. Kanske har du redan en del idéer och tankar om hur du vill att begravningen ska se ut, men har inte orken att ta tag i det rent praktiskt? Då hjälper vi dig att förverkliga dem, så att det blir precis som du vill ha det. Vi kan ta hand om, eller ge stöd kring, alla de förberedelser som hör en begravning till, oavsett om du tillhör något samfund eller om du önskar en borgerlig begravningsceremoni. Hos oss får du alltid gratis rådgivning under hela vägen.

Fenix Begravningsbyrå på Lidingö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix vet att behovet av kontakt och stöd ser olika ut för olika människor. Därför låter vi dig bestämma helt på vilket sätt du vill sköta planeringen av begravningen, och kontakten med oss. Oavsett vad du väljer guidas du alltid av en personlig rådgivare i den grad du önskar, utan extra kostnad.

Många uppskattar möjligheten att kunna planera och boka på en tid och plats som passar dem, hemma i soffan eller på någon annan plats som känns bekväm. På vår hemsida kan du enkelt se alla alternativ i lugn och ro, och dyker det upp frågor är vi bara ett telefonsamtal bort. Det går lika bra att boka allt via telefon med hjälp av din personliga rådgivare, om du föredrar det. Det finns också möjlighet att boka ett personligt möte med någon av våra representanter, antingen genom ett hembesök eller på vårt kontor.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning på Lidingö

Att ordna en begravning på Lidingö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

En begravningsceremoni är en möjlighet till ett sista avsked, men det kan också vara ett tillfälle att få hedra och minnas den som har gått bort. Oavsett om ni väljer en storslagen och påkostad begravning, eller en liten anspråkslös ceremoni med bara de allra närmast sörjande, går det att sätta en personlig prägel på begravningen. Det handlar mycket om detaljerna, och att lyfta fram det som gjorde just er närstående unik.

Om den avlidne själv har uttryckt egna önskemål kring sin begravning, ska de respekteras och följas så långt det är möjligt. Vänd dig gärna till oss för tips och inspiration kring hur du förverkligar båda dina egna och den bortgångnes önskningar på bästa sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning på Lidingö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell på Lidingö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning