Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vi är verksamma över hela landet

Vi som hjälper dig på Lidingö
Charlotte Runius
Charlotte Ceder
Alexandra Scheider
Södra Kungsvägen 66, Lidingö

Klicka här för att beställa minnesgåva

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå på Lidingö

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå på Lidingö. Vårt mål är att underlätta för dig som nyligen mist en närstående, så att du kan fokusera på det du vill och tryggt överlåta resten till oss.

Du kan lämna över precis så mycket eller lite du vill till oss. Kanske har du redan en del idéer och tankar om hur du vill att begravningen ska se ut, men har inte orken att ta tag i det rent praktiskt? Då hjälper vi dig att förverkliga dem, så att det blir precis som du vill ha det. Vi kan ta hand om, eller ge stöd kring, alla de förberedelser som hör en begravning till, oavsett om du tillhör något samfund eller om du önskar en borgerlig begravningsceremoni. Hos oss får du alltid gratis rådgivning under hela vägen.

Fenix Begravningsbyrå på Lidingö

Fenix begravningsbyrå
Cecilia Gårdell - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Charlotte Holst - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Jessica Wettermark - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Magnus Lorentzson - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Victoria Gårder - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Ann Nilsson Ahnstedt - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Sandra Bergman Bellqvist - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Elisabet Dinc - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Susanne Hindemith - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Laurel Wakeman - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Olivera Stojanovic - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Maria Ryber - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Madeleine Öhlin - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Gärd Fors - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg

Planera en begravning

Vi på Fenix vet att behovet av kontakt och stöd ser olika ut för olika människor. Därför låter vi dig bestämma helt på vilket sätt du vill sköta planeringen av begravningen, och kontakten med oss. Oavsett vad du väljer guidas du alltid av en personlig rådgivare i den grad du önskar, utan extra kostnad.

Många uppskattar möjligheten att kunna planera och boka på en tid och plats som passar dem, hemma i soffan eller på någon annan plats som känns bekväm. På vår hemsida kan du enkelt se alla alternativ i lugn och ro, och dyker det upp frågor är vi bara ett telefonsamtal bort. Det går lika bra att boka allt via telefon med hjälp av din personliga rådgivare, om du föredrar det. Det finns också möjlighet att boka ett personligt möte med någon av våra representanter, antingen genom ett hembesök eller på vårt kontor.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning på Lidingö

Att ordna en begravning på Lidingö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Speciella önskemål

En begravningsceremoni är en möjlighet till ett sista avsked, men det kan också vara ett tillfälle att få hedra och minnas den som har gått bort. Oavsett om ni väljer en storslagen och påkostad begravning, eller en liten anspråkslös ceremoni med bara de allra närmast sörjande, går det att sätta en personlig prägel på begravningen. Det handlar mycket om detaljerna, och att lyfta fram det som gjorde just er närstående unik.

Om den avlidne själv har uttryckt egna önskemål kring sin begravning, ska de respekteras och följas så långt det är möjligt. Vänd dig gärna till oss för tips och inspiration kring hur du förverkligar båda dina egna och den bortgångnes önskningar på bästa sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning på Lidingö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell på Lidingö

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning