Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 512 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå på Lidingö

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå på Lidingö. Vårt mål är att underlätta för dig som nyligen mist en närstående, så att du kan fokusera på det du vill och tryggt överlåta resten till oss.

Du kan lämna över precis så mycket eller lite du vill till oss. Kanske har du redan en del idéer och tankar om hur du vill att begravningen ska se ut, men har inte orken att ta tag i det rent praktiskt? Då hjälper vi dig att förverkliga dem, så att det blir precis som du vill ha det. Vi kan ta hand om, eller ge stöd kring, alla de förberedelser som hör en begravning till, oavsett om du tillhör något samfund eller om du önskar en borgerlig begravningsceremoni. Hos oss får du alltid gratis rådgivning under hela vägen.

Fenix Begravningsbyrå på Lidingö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi på Fenix vet att behovet av kontakt och stöd ser olika ut för olika människor. Därför låter vi dig bestämma helt på vilket sätt du vill sköta planeringen av begravningen, och kontakten med oss. Oavsett vad du väljer guidas du alltid av en personlig rådgivare i den grad du önskar, utan extra kostnad.

Många uppskattar möjligheten att kunna planera och boka på en tid och plats som passar dem, hemma i soffan eller på någon annan plats som känns bekväm. På vår hemsida kan du enkelt se alla alternativ i lugn och ro, och dyker det upp frågor är vi bara ett telefonsamtal bort. Det går lika bra att boka allt via telefon med hjälp av din personliga rådgivare, om du föredrar det. Det finns också möjlighet att boka ett personligt möte med någon av våra representanter, antingen genom ett hembesök eller på vårt kontor.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning på Lidingö

Att ordna en begravning på Lidingö behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

En begravningsceremoni är en möjlighet till ett sista avsked, men det kan också vara ett tillfälle att få hedra och minnas den som har gått bort. Oavsett om ni väljer en storslagen och påkostad begravning, eller en liten anspråkslös ceremoni med bara de allra närmast sörjande, går det att sätta en personlig prägel på begravningen. Det handlar mycket om detaljerna, och att lyfta fram det som gjorde just er närstående unik.

Om den avlidne själv har uttryckt egna önskemål kring sin begravning, ska de respekteras och följas så långt det är möjligt. Vänd dig gärna till oss för tips och inspiration kring hur du förverkligar båda dina egna och den bortgångnes önskningar på bästa sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning på Lidingö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell på Lidingö

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning