Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Nacka

Varmt välkommen till oss på Fenix Begravningsbyrå i Nacka. Att plötsligt stå inför att planera en begravning är en ovan situation för de flesta. Allt praktiskt som ska planeras och alla de val som måste göras kan lätt kännas övermäktigt när man precis har mist en närstående, samtidigt som det känns viktigt att allting blir rätt.

Tillsammans med oss kan du vara precis så delaktig som du själv önskar i planeringen. Vi hjälper dig att skapa en personlig och stämningsfull ceremoni på ditt sätt, så att allt blir precis som du vill ha det. Vi kan hjälpa till med inspiration och alla praktiska förberedelser, även det juridiska, det är du som bestämmer. Vi arrangerar begravningar utifrån er trosinriktning, till exempel enligt kyrkans begravningsordning i kyrkor eller kapell. Önskar du en borgerlig begravning ordnar vi självklart det utifrån dina önskemål.

Fenix Begravningsbyrå i Nacka

Fenix begravningsbyrå
Cecilia Gårdell - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Charlotte Holst - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Jessica Wettermark - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Magnus Lorentzson - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Victoria Gårder - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Ann Nilsson Ahnstedt - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Sandra Bergman Bellqvist - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Elisabet Dinc - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Susanne Hindemith - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Laurel Wakeman - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Olivera Stojanovic - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Maria Ryber - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Madeleine Öhlin - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Gärd Fors - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg

Planera en begravning

Hos oss kan du välja att planera en begravning på flera olika sätt. Med hjälp av vårt planeringsverktyg på hemsidan kan ni tillsammans, hemma i lugn och ro, fundera över alternativen utan någon tidspress. Det går också bra att boka allting via telefon. Om du föredrar ett personligt möte gör vi gärna ett hembesök så att vi kan utforma begravningen tillsammans.

Oavsett vilket sätt du väljer att planera begravningen på, får du kostnadsfritt stöd genom hela processen av en av våra personliga rådgivare.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Nacka

Att arrangera en begravning i Nacka behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
I en möteslokal, hemmet eller via telefon & internet - få gratis rådgivning och offert.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på begravningen som alla anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Speciella önskemål

Det är ni anhöriga som kände den avlidne bäst. Om ni har idéer kring hur ni vill göra begravningen extra personlig, eller om den bortgångne själv har uttryckt egna önskemål, tveka inte att be oss om hjälp med idéer om vad som är möjligt. Vi gör alltid vårt allra bästa för att förverkliga era tankar så långt det är möjligt.

Kom bara ihåg att det inte finns några rätt eller fel kring hur en begravning bör se ut - vi är alla unika och därför vet bara ni, som kände er närstående i livet, hur man minns och hedrar honom eller henne på bästa sätt.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Nacka behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Nacka

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning