Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix Begravningsbyrå i Tyresö

Varmt välkommen till Fenix, en modern begravningsbyrå i Tyresö.

Vårt jobb är att hjälpa dig att skapa en vacker personlig avskedsceremoni tillsammans med dig. Vi vet att du går igenom en tung fas i livet - därför vill vi finnas här för att avlasta och ta hand om det som känns svårt för dig. Vi är här från början till slut, hela tiden på dina villkor.

Vi arrangerar begravningsceremonier enligt alla typer av trosuppfattningar. Vi hjälper till med råd och hjälper till med allt från bokning av ceremonilokal, bokning av präst, borgerlig officiant, solist minnesstundslokal till gravsättning med mera. Vi hjälper dig att ordna allt det praktiska även om du inte vill ha någon ceremoni kring begravningen. Du bestämmer vad du vill ordna själv och vad du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Tyresö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det kan kännas övermäktigt att ta tag i en begravning till en början. Vi hjälper dig att bena ut vad man måste ordna med först och vad man kan vänta lite med. Det man kan börja med att fundera på är vilken typ av begravning man har tänkt sig, jordbegravning eller kremering. I vilken kyrka/kapell eller någon annan plats? Sen tar man en fråga i taget och tar ställning.

Våra duktiga rådgivare vägleder dig genom hela processen och du kan boka allt per telefon. Vill du fundera i lugn och ro och diskutera med din familj finns alla steg och alternativ på vår hemsida. Här på vår hemsida finns ett planeringsverktyg där allt är utförligt beskrivet med bilder och priser som du kan gå igenom. Vill du ha personlig hjälp så kan en representant från oss göra ett hembesök som hjälper dig att planera.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Tyresö

Att arrangera en begravning i Tyresö behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Speciella önskemål

Speciella önskemål kan till exempel vara att den avlidne hade ett uttalat önskemål om sin egen begravning. Kanske har du eller någon anhörig idé om hur ni vill utforma ceremonin? Vad ni än väljer att ha eller inte ha med, så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang.

Många tycker att egen favoritmusik hör till en ceremoni och förstärker det personliga hos den avlidne. En eller flera favoritlåtar kan framföras av en anlitad solist eller någon i familjen som kanske vill och kan sjunga låtarna. Det finns även möjlighet att få musik uppspelad på spotify i nästan alla kyrkor och kapell.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Tyresö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Tyresö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning