Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Tyresö

Varmt välkommen till Fenix, en modern begravningsbyrå i Tyresö.

Vårt jobb är att hjälpa dig att skapa en vacker personlig avskedsceremoni tillsammans med dig. Vi vet att du går igenom en tung fas i livet - därför vill vi finnas här för att avlasta och ta hand om det som känns svårt för dig. Vi är här från början till slut, hela tiden på dina villkor.

Vi arrangerar begravningsceremonier enligt alla typer av trosuppfattningar. Vi hjälper till med råd och hjälper till med allt från bokning av ceremonilokal, bokning av präst, borgerlig officiant, solist minnesstundslokal till gravsättning med mera. Vi hjälper dig att ordna allt det praktiska även om du inte vill ha någon ceremoni kring begravningen. Du bestämmer vad du vill ordna själv och vad du vill ha hjälp med.

Fenix Begravningsbyrå i Tyresö

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det kan kännas övermäktigt att ta tag i en begravning till en början. Vi hjälper dig att bena ut vad man måste ordna med först och vad man kan vänta lite med. Det man kan börja med att fundera på är vilken typ av begravning man har tänkt sig, jordbegravning eller kremering. I vilken kyrka/kapell eller någon annan plats? Sen tar man en fråga i taget och tar ställning.

Våra duktiga rådgivare vägleder dig genom hela processen och du kan boka allt per telefon. Vill du fundera i lugn och ro och diskutera med din familj finns alla steg och alternativ på vår hemsida. Här på vår hemsida finns ett planeringsverktyg där allt är utförligt beskrivet med bilder och priser som du kan gå igenom. Vill du ha personlig hjälp så kan en representant från oss göra ett hembesök som hjälper dig att planera.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Tyresö

Att arrangera en begravning i Tyresö behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Speciella önskemål

Speciella önskemål kan till exempel vara att den avlidne hade ett uttalat önskemål om sin egen begravning. Kanske har du eller någon anhörig idé om hur ni vill utforma ceremonin? Vad ni än väljer att ha eller inte ha med, så finns det inget som är rätt eller fel i dessa sammanhang.

Många tycker att egen favoritmusik hör till en ceremoni och förstärker det personliga hos den avlidne. En eller flera favoritlåtar kan framföras av en anlitad solist eller någon i familjen som kanske vill och kan sjunga låtarna. Det finns även möjlighet att få musik uppspelad på spotify i nästan alla kyrkor och kapell.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Tyresö behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Tyresö

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning