Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors

Fenix begravningsbyrå i Vallentuna

Varmt välkommen till en modern begravningsbyrå i Vallentuna.

När man mister en nära anhörig, är det en svår tid man går igenom, då du behöver allt stöd du kan få. Vår vision är att stötta dig och underlätta för dig i din planering av begravningen. Du överlämnar precis så mycket eller så lite du vill och vi jobbar efter dina önskemål.

Vi arrangerar och har erfarenhet av alla typer av begravningar som kyrkliga, borgerliga eller enligt annan trosuppfattning. Vi hjälper till med alla förberedelser och planering, står till tjänst med allt det praktiska kring ceremonin och även det juridiska som uppstår efter ett dödsfall.

Fenix begravningsbyrå i Vallentuna

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Det är många beslut som måste tas när man planerar en begravning. Många beslut kommer naturligt utan ansträngning när frågan dyker upp. Vi är här för att hjälpa dig att ställa de frågorna och gå igenom hela processen så att du inte missar vissa delar. Att få råd och tips hos oss är kostnadsfritt när du bokar en begravning. Det kan du göra på flera olika sätt.

Vi erbjuder, förutom att du kan boka allt per telefon, ett utförligt planeringsverktyg där allt är upplagt steg för steg. Du kan sitta hemma i lugn och ro, överväga alternativen, diskutera med din familj och du behöver inte känna pressen att du måste ta besluten med en gång. Vi erbjuder även hembesök om du vill ha någon att prata med när det gäller planeringen.

Det är alltid bra att börja med att fundera över de grundläggande sakerna som vilken typ av begravning, vilken kyrka/kapell, begravningsplats och om man vill ha en sammankomst efteråt.

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress. Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen. På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.

Ordna en begravning i Vallentuna

Att arrangera en begravning i Vallentuna behöver inte vara svårt och sker i tre enkla steg.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi sköter resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Våra alternativ

Direktkremation

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

9 995 kr

Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

16 995 kr

Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

25 990 kr

Anpassad Begravning

När du vill anpassa extra personlkigt avsked. Vi erbjuder hjälp med ett brett utbud av personliga detaljer.

Välj själv

Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Särskilda önskemål

Har du funderingar kring hur du vill utforma ceremonin eller vill ha med något särskilt under ceremonin? Vi gör vårt bästa för att dina önskemål ska uppfyllas även om det är lite udda. Det är kanske det som sätter en personlig prägel på ceremonin. Det är också viktigt att ta hänsyn till den avlidnes vilja om det finns något uttalat om hur han eller hon ville ha det.

En begravning är en väldig personlig ceremoni och ingenting med en begravning är rätt eller fel. Det viktiga är att begravningen känns personlig och man får ett fint avsked till den man sörjer. Oftast så sätter prästen eller officianten personlig prägel på begravningen genom sitt tal där de berättar om den avlidnes liv och dennes personlighet. Det kan förstärkas med den avlidnes favoritlåtar.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Vallentuna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Vallentuna

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning