Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Charlotte Runius
Sandra Bergman
Gärd Fors
Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2020 Fenix Begravning
4.7 / 5.0 på 521 kundomdömen

Fenix Begravningsbyrå i Märsta.

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Märsta.

Någon gång under livet kommer de flesta av oss att uppleva att vi mister en nära anhörig. Det är oftast en mycket svår tid av sorg och omvälvande känslor. Vår uppgift är att underlätta för dig och vara ett stöd när du planerar en begravning. Vi ger dig personlig vägledning, råd och stöttar dig genom hela processen och ser till att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig. Vi kan ta hand om allt det praktiska som du inte orkar med och vi hjälper dig även med det juridiska om du så önskar. Du har full kontroll hela tiden och vi finns där för dig längs hela vägen.

Vi hjälper dig att skapa ett avsked där du känner att du får en personlig prägel och att avskedsstunden blir så minnesvärd som möjligt. Vi kan hjälpa dig att arrangera en fin begravning enligt Svenska kyrkans ordning i en kyrka. Men vi har erfarenhet av och genomför alla typer begravningar oavsett trosuppfattning, även vackra och finstämda borgerliga begravningar som alltid arrangeras på dina villkor. Vår mission är nämligen att göra det svåra lite lättare för dig.

Fenix Begravningsbyrå i Märsta.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Även om det känns jobbigt att diskutera vissa saker så är det oundvikligt att man måste ta vissa beslut. För att underlätta planeringen är det bra om familjen har pratat igenom om det ska vara en kyrklig eller borglig begravning och därmed kanske diskuterat vilken kyrka eller kapell som ceremonin ska hållas i. Det kan vara bra att ha klart om ni önskar en kremering eller jordbegravning.

Hos oss kan du planera hela begravningen tillsammans med våra personliga rådgivare helt kostnadsfritt. Det kan du göra per telefon och få rådgivning under samtalets gång, vilket många föredrar. Ett annat sätt som våra kunder uppskattar är att boka allt här på hemsidan. Då sitter man hemma i lugn och ro tillsammans med din familj och titta igenom alla priser och alternativ i vårt planeringsverktyg. Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen, det gör vi gärna i ett hembesök.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Märsta

Att ordna en begravning i Märsta behöver inte vara svårt och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via telefon, internet eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så bestömmer ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Delta i ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Välj ett begravningspaket som passar dig – alltid till ett fast pris

Så hjälper vi dig med begravning under Coronatiden: Läs mer on Solidarisk begravning.

Direktkremation

Utan ceremoni

8 995 kr

Transport, administration och representant

Obehandlad kista

Bas ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

15 995 kr

Transport, administration och representant

Enkel furukista

MÅNGA VÄLJER
Enkel ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

22 375 kr

Transport, administration och representant

Vitlaserad kista Kistdekoration rod

Urna bark

Klassisk ceremoni

Kyrklig eller borgerlig

27 140 kr

Transport, administration och representant

Ekbetsad kista och program 20 st

Kistdekoration stor rod och handblommor 20 st

Urna bark

Personliga önskemål

Ceremonin är till för att hedra den avlidne, och genom att knyta an till vem han eller hon var i livet kan man göra begravningen personlig och respektfull. Kanske hade den avlidna några egna önskemål om sin begravning? Då bör man ha dennes önskan som grund när man planerar. Har du några egna önskemål, då kan man väva ihop det med den avlidnes önskan.

Vi vill alla ta avsked på olika sätt. En del vill ha det enkelt och stillsamt där endast familjen närvarar och andra vill ha många gäster där alla är välkomna. Men det vanligaste är att familjen, släkten och några av de närmaste vännerna närvarar.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Märsta behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Märsta

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning