Välkommen till Fenix begravningsbyrå i Märsta

Trygg begravning och juridisk hjälp i Märsta – alltid fast pris

Nymärstagatan 24, Märsta (Endast tidsbokning)
Boka en tid
Vårt erfarna team hjälper gärna till
Ring oss

Fenix Begravningsbyrå i Märsta.

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Märsta.

Någon gång under livet kommer de flesta av oss att uppleva att vi mister en nära anhörig. Det är oftast en mycket svår tid av sorg och omvälvande känslor. Vår uppgift är att underlätta för dig och vara ett stöd när du planerar en begravning. Vi ger dig personlig vägledning, råd och stöttar dig genom hela processen och ser till att det blir så skonsamt och okomplicerat som möjligt för dig. Vi kan ta hand om allt det praktiska som du inte orkar med och vi hjälper dig även med det juridiska om du så önskar. Du har full kontroll hela tiden och vi finns där för dig längs hela vägen.

Vi hjälper dig att skapa ett avsked där du känner att du får en personlig prägel och att avskedsstunden blir så minnesvärd som möjligt. Vi kan hjälpa dig att arrangera en fin begravning enligt Svenska kyrkans ordning i en kyrka. Men vi har erfarenhet av och genomför alla typer begravningar oavsett trosuppfattning, även vackra och finstämda borgerliga begravningar som alltid arrangeras på dina villkor. Vår mission är nämligen att göra det svåra lite lättare för dig.

Fenix begravningsbyrå

Planera en begravning

Vi erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Även om det känns jobbigt att diskutera vissa saker så är det oundvikligt att man måste ta vissa beslut. För att underlätta planeringen är det bra om familjen har pratat igenom om det ska vara en kyrklig eller borglig begravning och därmed kanske diskuterat vilken kyrka eller kapell som ceremonin ska hållas i. Det kan vara bra att ha klart om ni önskar en kremering eller jordbegravning.

Hos oss kan du planera hela begravningen tillsammans med våra personliga rådgivare helt kostnadsfritt. Det kan du göra per telefon och få rådgivning under samtalets gång, vilket många föredrar. Ett annat sätt som våra kunder uppskattar är att boka allt här på hemsidan. Då sitter man hemma i lugn och ro tillsammans med din familj och titta igenom alla priser och alternativ i vårt planeringsverktyg. Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen, det gör vi gärna i ett hembesök.

Möteslokaler i Märsta

Vi finns tillgängliga för fysiska möten på angiven adress.

Observera att du alltid måste boka en tid i förväg. Våra representanter finns sällan spontant tillgängliga på adressen.

På vissa platser delar vi kontor med andra företag. Du bokar enkelt en tid genom att ringa oss eller skicka e-post.
Fenix begravningsbyrå

Våra alternativ

icon_urn-lightblue
Direktkremering

Direktkremering är ett värdigt och prisvärt alternativ till en traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning.

icon_angel-lightblue
Begravning med Ceremoni & Bouppteckning

Ett alternativ för den som vill ha en mer traditionell begravning inklusive bouppteckning.

icon_dove-lightblue
Anpassad Begravning

När ni vill utforma begravningen efter era specifika önskemål.

Fenix begravningsbyrå