Charlotte Runius

Kontakta oss idag

Vårt erfarna team hjälper gärna till
eller
Tryck här för att boka en tid

Rekommenderat företag fem år i rad
Rekommenderat företag 2015 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2016 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2017 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2018 Fenix Begravning Rekommenderat företag 2019 Fenix Begravning
4.6 / 5.0 på 428 kundomdömen

Fenix begravning i Eskilstuna

Varmt välkommen till Fenix begravningsbyrå i Eskilstuna. Hos oss får du personlig vägledning när du arrangerar en begravningsceremoni. Vi ger dig stöd under hela processen vid planeringen och genomförandet av en vacker och finstämd begravning på dina villkor. Vår mission är nämligen att göra det svåra lite lättare för dig.

Vi arrangerar begravningar enligt Svenska kyrkans ordning eller enligt annan religions traditioner. Vi arrangerar borgerliga begravningar i kapell eller där du tycker är lämpligt att ha ceremonin. Vi hjälper även till med kontakt av präst, bouppteckning och annan juridik som uppstår vid ett dödsfall.

Fenix begravning i Eskilstuna

Fenix begravningsbyrå
Cecilia Gårdell - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Charlotte Holst - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Jessica Wettermark - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Magnus Lorentzson - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Victoria Gårder - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Ann Nilsson Ahnstedt - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Sandra Bergman Bellqvist - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Elisabet Dinc - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Susanne Hindemith - Fenix begravning
4.5 / 5.0 på 6 betyg
Laurel Wakeman - Fenix begravning
4.8 / 5.0 på 6 betyg
Olivera Stojanovic - Fenix begravning
4.7 / 5.0 på 6 betyg
Maria Ryber - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Madeleine Öhlin - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg
Gärd Fors - Fenix begravning
4.6 / 5.0 på 6 betyg

Planera en begravning

Hos oss är det kostnadsfritt när du planerar en begravningsceremoni tillsammans med våra personliga rådgivare. Vi hjälper dig att skapa en minnesstund där du känner att du får en personlig prägel och att avskedsstunden blir så minnesvärd som möjligt. För att underlätta planeringen är det bra om familjen har pratat igenom om det ska vara en kyrklig eller borgerlig begravning. Kremering eller jordbegravning?

Vi erbjuder flera sätt att planera och boka en begravning. Du kan sitta hemma i lugn och ro tillsammans med din familj och titta igenom alla alternativ i vårt planeringsverktyg och boka här på hemsidan. En rådgivare ringer sedan upp dig för en avstämning och går igenom hela beställningen så att allt blir rätt. Vill du boka allt per telefon och få rådgivning under samtalets gång så går det också utmärkt. Det tredje alternativet är ett personligt möte där vi tillsammans diskuterar och planerar begravningen.

Det går naturligtvis bra att boka möte på en av våra lokala möteslokaler. Du väljer enkelt kontor genom att klicka på markörerna på kartan.

Ordna en begravning i Eskilstuna

Att arrangera en begravning i Eskilstuna behöver inte vara komplicerat och sker i tre enkla etapper.

1
Gör dina val
Via internet, telefon eller på ett kontor - få gratis offert och rådgivning.
2
Träffa prästen
Med prästen så utformar ni själva ceremonin - vi hanterar resten.
3
Gå på begravningen
Gå på ceremonin som övriga anhöriga - vi hanterar allt det praktiska.

Speciella önskemål

En begravningsceremoni vill man ju ska vara så varm, minnesvärd och så personlig som det bara går. Fundera på vad ni kan göra för att det ska bli så personligt som möjligt. Ett vanligt sätt är att t.ex. boka en solist som framför en favoritlåt som påminner om och får fram känslan av den avlidne. Men det finns massor av andra sätt, det är bara fantasin som sätter gränserna.

Vi vill alla hedra vår anhörige som avlidit och det gör alla familjer på olika sätt. Har du något särskilt i tankarna så tveka inte att ta upp det med oss. Vi strävar efter att vara den mest nytänkande, flexibla, tillgängliga och serviceinriktade begravningsbyrån du kan hitta.

När du kontaktar oss på Fenix begravning i Eskilstuna behöver du aldrig oroa dig för att bli behandlad som en ”kund”. För oss är du en medmänniska som behöver stöd och hjälp i en svår stund i livet. Rådgivning kostar ingenting hos oss, och du får alltid en personlig rådgivare som finns vid din sida hela tiden.
Kyrkor och kapell i Eskilstuna

Hitta en Fenix Begravningsbyrå nära dig

eller

Fenix begravningsbyrå - ger dig sinnesro

Det ska vara enkelt att arrangera en begravning